5.679,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Plug de deszăpezire ASP: Deszăpezirea ușoară a căilor și pătratelor în timpul iernii cu tractoraşul de tuns iarba

Cu plugul de zăpadă STIHL ASP, peisagiștii, îngrijitorii și utilizatorii particulari pot folosi tractoraşul de tuns iarba STIHL pentru a curăța zăpada în timpul iernii. Lama de zăpadă este puțin mai lată decât tractoraşul de tuns iarba, astfel încât să puteți împinge eficient zăpada pe toată lățimea tractoraşului de tuns iarba în timpul deplasării. Pentru a monta STIHL ASP, înlocuiți platforma de tuns iarba cu un cadru de montare pe care lama de zăpadă poate fi atașată într-o a doua etapă.

Atunci când curățați cu tractoraşul de tuns iarba, puteți regla partea laterală și înălțimea lamei de zăpadă din confortul scaunului dumneavoastră. În poziția de lucru, lama de zăpadă se sprijină cu toată greutatea sa pe sol, în timp ce în poziția de transport este ridicată. De asemenea, puteți seta 3 poziții cu ajutorul brațului pivotant de pe tractoraşul de tuns iarba: 90° față de direcția de deplasare, lamă de zăpadă la stânga și lamă de zăpadă la dreapta. Acest lucru vă permite să curățați eficient suprafețe mari de zăpadă, precum și să îndepărtați troiene de zăpadă în zone mai înguste. Datorită roților jockey, plugul de zăpadă STIHL ASP se adaptează la terenurile denivelate.

Plugul de zăpadă STIHL ASP este disponibil în 2 lățimi pentru următoarele tractoraşe de tuns iarba:

  • ASP 100 (lățime: 100 cm, nr. art.: 69077303012) pentru RT 4082.
  • ASP 125 (lățime: 125 cm, nr. de articol: 69077303018) pentru tractoraşele de tuns iarba din seria T4 (cu excepția RT 4082), T5 și T6

sfaturi utile