462,50 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

AVS 100 Roți frontale de mare rezistență: Mai multă stabilitate pentru roboţii de tuns iarba iMOW®, pe peluze accidentate

Roțile frontale grele STIHL AVS 100 sprijină utilizarea în siguranță a robotului dvs. de tuns iarba STIHL iMOW® pe terenuri deosebit de accidentate. Aceste roți față conferă robotului de tuns iarba o greutate suplimentară în partea din față. Această distribuție modificată a greutății îmbunătățește aderența robotului de tuns iarba pe pante sau înclinații, astfel încât STIHL iMOW® funcționează eficient și temeinic în timpul tunderii automate a gazonului. Roțile frontale STIHL AVS 100, foarte rezistente, au o bandă de rulare ușoară și antiderapantă în centru și sunt ușor de manevrat și manevrabile. De asemenea, sunt ușor de montat.

Roțile frontale STIHL AVS 100 grele sunt potrivite pentru toţi roboții de tuns iarba STIHL iMOW® din seria RMI 4 și RMI 6 din generația .0 (număr de evoluție). Pentru a determina accesoriul adecvat, verificați denumirea tipului și numărul de evoluție de pe plăcuța de identificare a utilajului dvs.

sfaturi utile