340,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Duză universală pentru podele: ideală pentru aspirarea umedă sau uscată a suprafețelor mari de pe gresie sau covoare

Această duză de podea STIHL este ideală pentru curățarea suprafețelor mari și a zonelor de lucru în ateliere, de către serviciile de curățenie și în mediile industriale. În funcție de model, duzele de podea pot fi utilizate pentru aspirarea uscată a suprafețelor dure și a covoarelor, precum și pentru aspirarea umedă a podelelor. Cu o lățime de 400 mm, duza universală pentru pardoseală STIHL poate fi utilizată pentru a curăța rapid și temeinic suprafețe mari de pardoseală cu gresie sau mochetă. În același timp, designul robust al duzei de pardoseală din plastic cu reglare pe înălțime protejează împotriva deteriorării în urma contactului cu obiecte, ceea ce o face deosebit de durabilă. Puteți atașa și înlocui cu ușurință duza universală pentru pardoseală STIHL la furtunul aspiratorului dumneavoastră STIHL pentru aspirare uscată și umedă. Diametrul de conectare este de 36 mm.

Duza universală pentru podea STIHL este potrivită pentru modelele de aspiratoare pentru suprafeţe umede și uscate, STIHL SE 33 până la STIHL SE 133 ME.

Duză de pardoseală, specială, pentru aspirare umed

sfaturi utile