Valori-limită de emisie pentru motoarele cu ardere (motoare pe benzină sau motorină) din utilajele și dispozitivele mobile.

Regulamentul UE 2016/1628 EURO V, intrat în vigoare la septembrie 2016, stabilește noi valori limită ale emisiilor pentru motoarele cu ardere internă (motoare pe benzină sau motorină) din cadrul utilajelor și echipamentelor mobile. Aceste noi valori-limită ale emisiilor intră în vigoare de la 1 ianuarie 2019 pentru toate produsele STIHL.

Puteți verifica dacă produsul dvs. STIHL îndeplinește noile valori limită ale emisiilor conform EURO V prin intermediul abrevierii „2016/1628" din numărul omologării de tip de pe produsul dvs.
La categoria „Produse" din cadrul respectivelor date tehnice specifice produsului dvs., veți găsi de asemenea o valoare de măsurare a dioxidului de carbon (CO2) conform EURO V.

Această valoare de măsurare a dioxidului de carbon (CO2) este rezultatul testării unui motor (prototip) reprezentativ pentru tipul de motor, respectiv familia de motoare, într-un ciclu de verificare fix în condiții de laborator și nu reprezintă nicio garanție explicită sau implicită cu privire la performanța unui anumit motor.