8.699,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Cilindree98 cm³
Putere5 kW
Greutate12,7 kg
Nivelul presiunii sonore101 dB(A) 1)
Echipament original din fabricăKunstharz Stein

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motodebitator pe benzină TS 800: pentru lucrări dificile cu adâncime mare de tăiere

Dacă tipul și grosimea materialului cu care lucraţi necesită performanțe extrem de ridicate ale motorului, motodebitatorul pe benzină STIHL TS 800 cu disc de tăiere din rășină compozită de 400 mm este alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Motodebitatorul pe benzină TS 800 poate fi echipat cu un disc de tăiere diamantat, robust, opțional, în special pentru lucrări mai lungi și mai intense. Acest utilaj de înaltă performanță este echipat cu un motor puternic STIHL 2-MIX pentru aplicații profesionale, cum ar fi tăierea oțelului structural, betonului, asfaltului sau țevilor. Motodebitatorul STIHL TS 800 este potrivit pentru utilizare la adâncimi de tăiere de până la 145 mm. Motodebitatorul poate fi ghidat cu mâna, designul ergonomic al mânerului asigurând o fixare sigură în timp ce lucrați. Pentru aplicații profesionale în domeniul construcțiilor, vă recomandăm, de asemenea, să utilizați STIHL TS 800 cu căruciorul STIHL FW 20, care permite tăieri deosebit de precise și facilitează, de asemenea, distanţe de tăiere mai mari. Funcția ElastoStart STIHL, împreună cu supapa de decompresie, permit pornirea fără efort a utilajului. Datorită sistemului antivibrații STIHL, vă puteți proteja și mușchii și articulațiile atunci când lucrați cu motodebitatorul STIHL TS 800. Poziționarea racordului de apă la discul de debitat , pentru lipirea prafului, vă ajută, de asemenea, să lucrați eficient, în timp ce sistemul de filtrare a aerului, cu durată lungă de viață și compensatorul prelungesc intervalele dintre curățări, asigurând astfel o durată de lucru neîntreruptă mai lungă.

sfaturi utile