24.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lățime de tăiere110 cm
Înălțime de secționare30 - 100 mm
Volum coș de captare a ierbii350 l
Capacitate rezervor9 l
Tip motorEVC 7000.0

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Tractoraş de tuns iarba RT 5112 Z: îngrijire puternică și eficientă a gazonului

Tractoraşul de tuns iarba STIHL RT 5112 Z combină eficiența cu un nivel ridicat de confort în timpul conducerii utilajului și oferă un sprijin valoros pentru grădinarii peisagiști și proprietarii de grădini. Lățimea de tăiere de 110 cm face posibil lucrul rapid pe peluze extinse de până la 8.000 m2. Sistemul ghidat de colectare a ierbii se asigură că iarba este introdusă în masa de cosit într-un mod dirijat și sincronizat. Acest lucru asigură o calitate constantă a tăierii și un transport optim al ierbii către canalul de descărcare. Cuplajul electromagnetic al cuțitelor (EBC) de la tractora;ul de tuns iarba STIHL RT 5112 Z vă permite să porniți sau să opriți în mod convenabil masa de tăiere cu ajutorul selectorului de pe coloana de direcție. Tractoraşul STIHL RT 5112 Z este propulsat de un motor puternic cu 2 cilindri. Direcția de deplasare (înainte sau înapoi) poate fi selectată cu ajutorul comutatorului corespunzător de pe coloana de direcție, iar viteza poate fi reglată în mod continuu cu ajutorul pedalei de accelerație. Cu ajutorul funcției centrale de reglare a înălțimii de tăiere, puteți regla înălțimea gazonului la una dintre cele câteva trepte cuprinse între 30 mm și 100 mm. Pe măsură ce tundeți gazonul, iarba este colectată în coșul de colectare a ierbii de 350 de litri, care poate fi golit comod de pe scaunul șoferului cu ajutorul mânerului curbat.
Scaunul șoferului este dotat cu arc și poate fi reglat în funcție de înălțimea dvs. fără a fi nevoie de unelte. Treapta de acces joasă facilitează urcarea și coborârea. Anvelopele de gazon ale tractoraşului de tuns iarba asigură o tracțiune bună. Designul rotunjit al anvelopelor reduce formarea urmelor de rulare în gazon. De asemenea, puteți atașa o remorcă adecvată la cârligul de remorcare și puteți folosi tractoraşul de tuns iarba RT 5112 Z pentru a transporta obiecte.

RT 5112 Z

sfaturi utile