649,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Turație20000 rot/min
Presiunea de lucru90 bar
Presiune maximă120 bar 1)
Debit de apă minim330 l/h
Debit de apă maxim430 l/h

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Spălător cu înaltă presiune RE 80 X: Utilaj puternic și portabil, de nivel entry-level

Spălătorul cu înaltă presiune STIHL RE 80 X este un utilaj electric ușor, model de bază, care poate fi  transportat cu ușurință la locul dorit datorită designului său compact și mânerului  rezistent. Realizați lucrările din jurul casei  rapid și eficient cu STIHL RE 80 X. Este ideal, de exemplu, pentru  curățarea teraselor și a treptelor sau a mobilierului dvs. de grădină. Greutatea sa redusă  face ca STIHL RE 80 X să fie  extrem de manevrabil. Pompa durabilă de înaltă presiune cu cap de pompă din aluminiu generează o  presiune maximă de 120 bar. Cele 2 duze furnizate standard sunt potrivite pentru o varietate de operaţiuni de curățare. Duza reglabilă cu jet evantai este ideală pentru curățarea rapidă a suprafețelor mai sensibile, în timp ce duza rotativă cu jet punctiform puternic îndepărtează eficient chiar și murdăria întărită. Setul de spray-uri cu agenți de curățare  furnizat  poate fi, de asemenea, utilizat pentru a obține rezultate de curățare și mai bune. Puteți conecta rapid furtunul de înaltă presiune de  5 m  la unitate și la lance cu ajutorul  cuplelor cu eliberare rapidă. După ce curățarea este încheiată,  puteți depozita lancea de înaltă presiune, furtunul de înaltă presiune și accesoriile standard direct pe utilaj. Cu ajutorul accesoriilor opționale, cum ar fi kitul de curățare a vehiculelor, puteți efectua și alte lucrări de curățare, cum ar fi curățarea mașinii.

RE 80 X

sfaturi utile