2.399,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Cilindree24 cm³
Putere0,9 kW
Greutate4 kg
Lungime până la mufa de cuplare90 cm
CO2794 g/kWh

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

KM 94 RC-E pe benzină KombiEngine: lucru eficient din punct de vedere energetic cu STIHL ECOSPEED, funcționarea în sarcină parțială

Motorul combinat pe benzină KM 94 RC-E sprijină utilizatorii profesioniști în întreținerea sau lucrul pe suprafețe mai mari. Motorul STIHL 2-MIX este manevrabil și economic. Datorită funcției de lucru în sarcină parțială STIHL ECOSPEED , puteți controla turația motorului direct de pe mânerul multifuncțional, folosit cu o singură mână, permițându-vă să ajustați puterea în funcție de cerințele de lucru și să economisiți combustibil în același timp. Funcția STIHL ErgoStart vă permite să porniți cu ușurință motorul dvs. combinat STIHL KM 94 RC-E, asigurând un proces de pornire lin, în timp ce sistemul de aprindere electronică asigură o funcționare fără probleme a motorului și emisii de gaze poluante mai mici. Butonul de oprire  vă asigură că puteți reporni motorul fără întârziere după o întrerupere a activității dumneavoastră. Mânerul ergonomic rotund, cu bară de protecție vă ajută să lucrați confortabil cu STIHL KM 94 RC-E, chiar și  în spații înguste. Sistemul anti-vibrații STIHL reduce vibrațiile motorului pentru a vă proteja mușchii și articulațiile. Datorită hamului căptușit , puteți chiar să vă ocupați de sarcini extinse într-un mod mai relaxat și fără efort. STIHL KM 94 RC-E este potrivit cu toate uneltele combinate din sistemul combinat STIHL KM. Datorită cuplării rapide practice cu șurub de prindere, puteți schimba rapid accesoriul+unelată pentru a se potrivi unei game largi de aplicații. KM 94 RC-E este, de asemenea, ușor de transportat și depozitat  grație tijei sale detașabile.
KM 94 R-CE

sfaturi utile