3.399,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Nou
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lățime de tăiere41 cm
Înălțime de secționare20 - 100 mm
Reglarea înălțimii de secționare7-level (central)
Volum coș de captare a ierbii52 l
Mecanism de antrenare2,0 - 4,5 km/h

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Mașină de tuns iarba cu acumulator RMA 443 PV: lucru confortabil datorită tracțiunii pe roți Vario pe peluze mici și mijlocii

Când lucrați acasă în grădină, mașina de tuns iarba cu acumulator STIHL RMA 443 PV oferă grădinarilor pasionați performanțe ridicate și este foarte silențioasă în funcționare. Acest lucru înseamnă că poate fi utilizată și  în zonele sensibile la zgomot, cum ar fi zonele rezidențiale. Tracțiunea pe roți Vario facilitează tăierea peluzelor de dimensiuni medii și a pantelor. Puteți seta individual viteza de lucru între 0 km/h și 4,6 km/h cu ajutorul elementului de control de pe HMI-ul digital. Datorită descărcării sale secvențiale, RMA 443 PV asigură, de asemenea, trecerea automată la al doilea acumulator atunci când primul se epuizează. Acest lucru înseamnă că nu mai este nevoie să schimbați acumulatorii manual și, de asemenea, puteți tunde foarte eficient peluze mai mari. Cu o lățime de tăiere de 41 cm, puteți tunde eficient suprafețe mici și medii. Datorită echipamentului standard cu cuţite cu multiple muchii de tăiere, funcție de mulcire integrată și descărcare laterală, această mașină de tuns iarba este potrivită atât pentru tuns, cât și pentru mulcire. Puteți fie să colectaţi direct resturile tăiate, fie să le distribuiți pe gazon prin evacuarea laterală. Mânerul confortabil, pliabil și reglabil pe înălțime asigură o ghidare confortabilă și ergonomică a mașinii de tuns iarba. Reglarea înălțimii de tăiere centrală vă permite să setați lungimea preferată a gazonului la unul dintre cele 7 niveluri între 20 mm și 100 mm. Coşul de colectare a ierbii, pliabil, de 52 l litri reține o cantitate mare de resturi de iarbă și este ușor de golit. În prezentarea noastră generală a duratei de viață și timpilor de încărcare a acumulatorului STIHL, puteți vedea ce suprafață de gazon puteți acoperi cu o singură încărcare a mașinii de tuns iarba, cu acumulator RMA 443 PV și cât timp durează încărcarea acumulatorului utilizate.

și sfaturi utile