2.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Nou
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lățime de tăiere41 cm
Înălțime de secționare20 - 100 mm
Reglarea înălțimii de secționare7-level (central)
Volum coș de captare a ierbii52 l
Mecanism de antrenare--

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Mașină de tuns iarba cu acumulator RMA 243, într-un set cu acumulator AK 20 și încărcător standard AL 101: lucru eficient la peluzele de dimensiuni mici

Atunci când lucrați acasă în grădină, mașina de tuns iarba, cu acumulator STIHL RMA 243 oferă performanțe ridicate și funcționează foarte silențios. Acest lucru înseamnă că poate fi utilizată și în locații sensibile la zgomot, cum ar fi zonele rezidențiale. Dacă doriți să începeți imediat să vă tundeți gazonul din grădina de acasă cu mașina de tuns iarba, dar nu aveți încă un acumulator din sistemul STIHL AK System, merită să alegeți mașina de tuns iarba cu acumulator STIHL RMA 243 în set cu un și încărcătorul standard STIHL AL 101. Cu o lățime de tăiere de 41 cm, puteți tunde eficient suprafețe mai mici. Datorită echipamentului standard cu cuţitul cu multiple muchii de tăiere, accesoriu de mulcire și descărcare laterală, această mașină de tuns iarba este potrivită atât pentru tuns cât și pentru mulcire. Puteți fie să colectaţi direct resturile tăiate, fie să le distribuiți pe gazon prin evacuarea laterală. Mânerul confort pliabil și reglabil pe înălțime asigură o ghidare confortabilă și ergonomică a mașinii de tuns iarba. Cu ajutorul reglajului central al înălțimii de tăiere, puteți seta lungimea preferată a gazonului la unul dintre cele 7 niveluri, între 20 mm și 100 mm. Coşul de colectare a ierbii, pliabil, de 52 l litri reține o cantitate mare de resturi de iarbă și este ușor de golit. În prezentarea noastră generală a duratei de viață și timpilor de încărcare a acumulatorului STIHL, puteți vedea ce suprafață de gazon puteți acoperi cu o singură încărcare a mașinii de tuns iarba cu acumulator RMA 243 și cât timp durează încărcarea acumulatorului utilizat.

și sfaturi utile