2.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Nou
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină30 cm
Tensiune nominală36 V
Greutate4,6 kg 1)
Nivelul presiunii sonore77 dB(A) 2)
Nivelul puterii sonore93 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Emondor HTA 86: tija telescopică oferă o rază de acțiune optimă

Emondorul de înălțime cu acumulator STIHL HTA 86 - cu  o lungime totală de până la 390 cm  - vă va oferi un suport de lucru util pentru  întreținerea comodă a copacilor de înălțime medie. Printre cei care vor beneficia de designul extrem de ergonomic pe care îl oferă tija telescopica stabilă  se numără  profesioniștii în întreținerea grădinilor și a peisajelor, cu sarcini specializate în păduri și autoritățile publice, precum și persoanele care lucrează în gospodării. Manșonul de prindere rotativ vă permite să măriți rapid lungimea tijei cu până la 120 cm, în funcție de necesități. Tija rămâne rigidă în cazul forțelor de răsucire și îndoire. Lanțul de motoferăstrău ¼” PM3  vă permite să tăiați lemnul așa cum doriți - ușor și precis. Datorită performanțelor ridicate de tăiere, puteți efectua în mod eficient tăieri curate. Motorul premium  EC  combinat cu un acumulator din sistemul STIHL AP asigură un cuplu puternic, cu performanțe constante. Funcționează atât de silențios încât puteți lucra chiar și  în zone sensibile la zgomot, cum ar fi mediile rezidențiale. Mânerul de control ergonomic este potrivit atât pentru utilizatorii dreptaci, cât și pentru cei stângaci, la fel ca și întrerupătorul de blocare cu resetare automată integrat. Mânerul cu protecție antiderapantă vă asigură că puteți lucra eficient și în siguranță în orice moment, chiar și în condiții de ploaie. Alte beneficii includ: Capac de rezervor de ulei accesibil fără scule suplimentare, cu rezervor de ulei semitransparent  pentru o reumplere rapidă și monitorizarea constantă a nivelului, Cârlig robust cu ramificație pentru prinderea crengilor desprinse din copaci de până la 5 m înălțime. Toate utilajele cu acumulator din cadrul sistemului STIHL AP au fost concepute pentru utilizatorii profesioniști și pentru munca zilnică, chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Având în vedere acest lucru, acestea sunt certificate ca fiind rezistente la stropire cu apă. Eficacitatea acestora este verificată și prin teste interne exigente. Testul de stropire cu apă este aliniat la standardul IPX4, printre altele.

sfaturi utile