2.099,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Greutate acumulator1,94 kg
Tensiune nominală36 V
Conținut de energie337 Wh 1)
Capacitate nominală conform IEC 619608,8 Ah
Capacitatea nominală a celulei (conform specificației producătorului)9,36 Ah

Dotare și funcție

Acumulator AP 500 S: Soluția flexibilă profesionistă pentru întreținerea grădinilor, a spațiilor verzi și a copacilor

Sistemul STIHL AP vă sprijină în sarcinile zilnice de grădinărit, amenajare și întreținere a copacilor. Acumulatorii AP litiu-ion corespunzători vă ajută să folosiți utilajele cu acumulator STIHL chiar și pentru sarcini solicitante. Patru lumini LED vă informează în permanență despre nivelul de încărcare al bateriei. Datorită noii tehnologii power laminate, acumulatorul STIHL AP 500 S vă oferă de două ori mai multe cicluri de încărcare posibile în comparație cu acumulatorii STIHL anteriori. De asemenea, puterea de ieșire a fost din nou crescută în comparație cu STIHL AP 300 S. Acest cod de articol acumulator STIHL AP 500 S nu poate fi integrat în sistemul conectat de gestionare a flotei STIHL.
Puteți reîncărca STIHL AP 500 S cu o tensiune nominală de 36 V folosind încărcătoarele rapide de acumulatori STIHL AL 301 și STIHL AL 500 sau încărcătorul de acumulatori standard STIHL AL 101.
În prezentarea noastră generală a duratei de viață a acumulatorului și a timpilor de încărcare, puteți vedea cât timp puteți lucra cu utilajul cu acumulator STIHL și cât durează încărcarea acumulatorului AP introdus. Prezentarea generală arată, de asemenea, ce acumulator AP este recomandat pentru utilajul dvs. STIHL.
Notă: acumulatorul AP 500 S este certificat în conformitate cu clasa de protecție IPX4.

AP 500 S

sfaturi utile