Alege direct produsul: Masini de tuns iarba cu acumulator

RMA 235, set cu acumulator AK 20 și încărcător AL 101

Mașină de tuns iarba ușoară cu acumulator, cu modul eco

Generalităţi

Avantajele STIHL RMA 235 sunt evidente: greutatea sa mică și ușurința de manevrare. Suprafeţele foarte mici sunt ușor de tuns cu o mașină de tuns iarba electrică ușoară de 14 kg. Energia necesară este furnizată de sistemul de acumulatori STIHL COMPACT, folosind acumulatori cu ioni de litiu de înaltă calitate. Unitatea motorului este, de asemenea, echipată cu un mod eco mereu pornit, care împreună cu cuţitul tăietor optimizat asigură eficiență maximă în utilizare. Folosind reglarea centrală a înălțimii de tăiere, puteți alege între cinci setări de înălțime, cu o scală care arată setarea curentă. Coşul colector de iarbă rabatabil a fost, de asemenea, proiectat pentru ușurință în manipulare. Prin urmare, poate fi eliberat și golit în doar câțiva pași simpli. Între utilizări, această mașină de tuns iarba ușoară pe acumulatori este ușor de transportat.

VersiuniDe la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Date tehnice

RMA 235

Date tehnice

Date tehnice Value
Lăţime de tăiere cm 33
Înălţime de tăiere mm 25-60
Capacitatea coşului colector de iarbă l 30
Nivel de putere acustică garantată LWAd dB(A) 89
Nivel măsurat LpA dB(A) 76
Valoare vibraţii ahw m/s² 1,8
Factor de incertitudine KpA dB(A) 2
Factor de incertitudine K m/s² 0,9
Greutatea produsului kg 14

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Lucrari

Manuale de utilizare şi documentaţie cu informaţii de siguranţă

Languages Date Link
manual icon International 18.08.2021