2.141,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Nou
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Mașină de tuns iarba pe benzină RM 253: pentru peluze de dimensiuni medii și mari

Cu mașina de tuns iarbă, pe benzină RM 253, se pot cosi peluze de grădină de până la 1.800 m2. Lățimea extinsă de  tăiere de 51 cm  este foarte practică,  în special pentru întreținerea eficientă a suprafețelor mai mari. Cu mașina de tuns iarba STIHL RM 253 puteți avea grijă de gazonul dvs. rapid și eficient. Mașina de tuns iarbă este, de asemenea, echipată cu o funcție de  demaraj ușor, care vă permite să o porniți cu un efort minim  indiferent dacă este frig sau cald. Mânerul confortabil  reglabil în înălțime  asigură o ghidare confortabilă și ergonomică a mașinii de tuns iarba. Funcția de reglare a înălțimii de tăiere în șapte niveluri, poziționată central, este ușor de utilizat și permite  înălțimi de tăiere de la 20 mm la 100 mm. Datorită echipamentului standard cu cuţite cu multiple muchii de tăiere, accesoriului de mulcire și evacuării laterale, această mașină de tuns iarba este potrivită atât pentru tuns, cât și pentru mulcire. Puteți fie să colectaţi resturile direct, fie să le distribuiți pe gazon prin intermediul evacuării laterale. Mașina de tuns iarba pe benzină STIHL RM 253 are un coş de colectare a ierbii de 55 de litri  pentru a prinde iarba. Un  indicator al nivelului de umplere  vă arată când să goliți coşul.

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

COȘ COLECTOR PENTRU IARBĂ
COȘ COLECTOR PENTRU IARBĂ
ROȚI CU RULARE UŞOARĂ
ROȚI CU RULARE UŞOARĂ
CARCASĂ DIN POLIMER
CARCASĂ DIN POLIMER

Detalii tehnice

Lățime de tăiere51 cm
Înălțime de secționare20 - 100 mm
Reglarea înălțimii de secționare7-level (central)
Volum coș de captare a ierbii55 l
Mecanism de antrenare--

și sfaturi utile