2.899,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Nou
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Mașină de tuns iarba cu acumulator RMA 248 T: lucru confortabil pe peluze mici datorită tracțiunii pe roți

Când lucrați acasă în grădină, mașina de tuns iarba cu acumulator STIHL RMA 248 T oferă grădinarilor pasionați performanțe ridicate și este foarte  silențioasă  la funcționare. Prin urmare, poate fi utilizat și  în locații sensibile la zgomot, cum ar fi zonele rezidențiale. Veți aprecia în mod deosebit operarea cu o singură viteză pe peluzele cu pantă. Cu o lățime de tăiere de 46cm, puteți cosi eficient suprafețe mai mici. Datorită echipamentului standard cu cuţite cu multiple muchii de tăiere, atașamentului pentru mulcire și evacuare laterală, această mașină de tuns iarba este potrivită atât pentru cosit, cât și pentru mulcire. Puteți fie să colectaţi direct resturile tăiate, fie să le distribuiți pe gazon prin evacuarea laterală. Mânerul confortabil, pliabil și reglabil pe înălțime asigură o ghidare confortabilă și ergonomică a mașinii de tuns iarba. Cu ajutorul reglajului central al înălțimii de tăiere, puteți seta lungimea preferată a gazonului  la unul dintre cele 7 niveluri între 20mm și 100mm. Coşul de colectare a ierbii  pliabil, de 52 l litri reține o cantitate mare de resturi de iarbă și este ușor de golit. În prezentarea noastră generală a duratei de viață și timpilor de încărcare a acumulatorului STIHL, puteți vedea ce suprafață de gazon puteți acoperi cu o singură încărcare a mașinii de tuns iarba cu acumulator RMA 243 și cât timp durează încărcarea acumulatorului utilizate.

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

CUȚITE OPTIMIZATE AERODINAMIC
CUȚITE OPTIMIZATE AERODINAMIC
CARCASĂ DIN TABLĂ DE OȚEL
CARCASĂ DIN TABLĂ DE OȚEL
MOD ECO
MOD ECO

Detalii tehnice

Lățime de tăiere46 cm
Înălțime de secționare20 - 100 mm
Reglarea înălțimii de secționareLithium-ion
Volum coș de captare a ierbii52 l
Mecanism de antrenare3,5 km/h

și sfaturi utile