Alege direct produsul: Masini de tuns iarba cu acumulator

RMA 443, Set cu acumulator AP 200 şi încărcător AL 101

Mașină de tuns iarba compactă, performantă cu acumulator

Generalităţi

STIHL RMA 443 este alegerea inteligentă dacă aveți standarde ridicate pentru mobilitatea mașinii de tuns iarba. Echipată cu acumulator cu ioni de litiu de înaltă calitate din sistemul de acumulator STIHL PRO, mașina de tuns iarba are rezerve mari de energie. Pentru aplicarea economică a acestei puteri, modul eco activabil al motorului oferă un regim de economisire a energiei în special în combinație cu cuţitul de tăiere optimizat. Coşul colector de iarbă rabatabil reține o cantitate mare de resturi și este ușor de golit. Pentru a nu irosi energie inutilă nici atunci când tăiaţi gazonul, STIHL RMA 443 este ușor de manevrat, relativ ușoară și, datorită dispozitivului de fixare rapidă QuickFix, poate fi depozitată sau transportată rapid și cu economie de spațiu.

VersiuniDe la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Date tehnice

Date tehnice

Date tehnice Value
Lăţime de tăiere cm 41
Înălţime de tăiere mm 25-75
Capacitatea coşului colector de iarbă l 55
Greutatea produsului kg 20
Nivel de putere acustică garantată LWAd dB(A) 92
Nivel măsurat LpA dB(A) 78
Valoare vibraţii ahw m/s² 1,8
Factor de incertitudine K m/s² 0,9
Factor de incertitudine KpA dB(A) 2

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Lucrari

Manuale de utilizare şi documentaţie cu informaţii de siguranţă

Languages Date Link
manual icon International 29.09.2020