Alege direct produsul: Maşini de tuns iarba pentru suprafeţe mici de gazon

RM 448 T

Mașină de tuns iarba robustă, pe benzină, cu o viteză

Generalităţi

Mașina de tuns iarbă STIHL RM 448 T facilitează îngrijirea rapidă și eficientă a gazonului de dimensiune medie. Cu lățimea de tăiere de 46 cm și reglarea centrală a înălțimii de tăiere cu șase setări de la 25 la 75 mm, este partenerul ideal pentru lucrările de întreţinere a gazonului. Detaliile bine gândite, precum mânerul super moale pentru ghidarea ergonomică a mașinii, dispozitivul de prindere QuickFix și coşul colector de iarbă cu deschidere rabatabilă, cu indicator de nivel integrat, vă facilitează activitatea de grădinărit. Cu un angrenaj cu 1 viteză, puterea impresionantă a motorului și carcasa robustă din polimer, această mașină de tuns iarba pe benzină asigură o activitate fără efort. RM 448 T este alegerea potrivită pentru toți cei care apreciază o combinație reușită de confort și performanță în timpul tunderii gazonului. Cu kitul de mulcire corespunzător, disponibil ca accesoriu, acest model poate fi transformat într-o mașină de tuns iarba.

VersiuniDe la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Variante de produs

 • RM 448 TX Mașină de tuns iarba pe benzină cu o viteză

Date tehnice

Date tehnice

Date tehnice Value
Lăţime de tăiere cm 46
Nivel de putere acustică garantat LWAd [dB(A)] dB(A) 96
Suprafeţe de gazon m² up to 1.200
Înălţime de tăiere mm 25-75
Factor de incertitudine KpA [dB(A)] dB(A) 2
Coş colector de iarbă l 55
Greutate kg 26

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Echipare

Dotare de serie

 • Self-propulsion
  Self-propulsion

  Self-propulsion on the STIHL lawn mowers provides for the desired forward momentum during mowing. This makes working easier, especially on large lawns and inclines.

 • Highlift blade
  Highlift blade

  The highlift blade provides for an evenly cut lawn and ensures optimal filling of the grass catcher box. The blade generates a strong air current in the housing, which makes the grass stand upright before cutting and efficiently conveys the clippings into the catcher box using an integrated and powerful air flow system.

 • Easy-running wheels
  Easy-running wheels

  The easy-running wheels of the STIHL lawn mowers are extremely robust and hard-wearing. They have been equipped with a traction pattern and directional stability tread pattern for effortless manoeuvring and perfect line holding during mowing.

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Lucrari

Manuale de utilizare şi documentaţie cu informaţii de siguranţă

Languages Date Link
manual icon International 27.04.2021