Informatii cu caracter legal si protectia datelor cu caracter personal

VA RUGAM CITITI CU ATENTIE SI INTEGRAL INAINTE DE A VIZITA SITE-UL. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTE CONDITII DE UTILIZARE VA RUGAM SA NU VIZITATI ACEST SITE DE INTERNET SI/SAU SA-L PARASITI IMEDIAT. CONTINUAREA VIZITARII SITE-ULUI IMPLICA AUTOMAT ACCEPTAREA CONDITIILOR DE MAI JOS

I. CONDITII DE UTILIZARE

SC ANDREAS STIHL MOTOUNELTE SRL (denumita prescurtat STIHL) a creat acest site care poate fi vizitat gratuit la adresa www.stihl.ro (Site-ul), in vederea oferirii de informatii generale publicului larg despre firma STIHL, produsele importate in România, distribuitorii autorizati ai produselor etc.

Orice persoana va decide in mod liber daca doreste sa viziteze Site-ul. Vizitarea Site-ului implica in mod automat si implicit acordul vizitatorului cu aceste conditii de utilizare. De asemenea prin vizitarea Site-ului persoana in cauza aceepta ca aceast vizitare se face exclusiv intr-un mod corespunzator cu legislatia romana aplicabila.
Minorii nu au dreptul de a accesa Site-ul care este adresat in exclusivitate adultilor. Totusi, in cazul in care minorii, acceseaza Site-ul STIHL nu poarta nici o responsabilitate cu privire la aceasta.

Prin accesarea acestui SITE nu se creaza relatii comerciale de vanzare a produselor. Site-ul are strict scop de promovare.

Daca sunteti interesat de un anumit model de utilaj sau accesorii aflate pe pagina noastra de internet va rugam sa contactati cel mai apropiat distribuitor autorizat STIHL din zona Dumneavostra (pe care îl puteti gasi în pagina noastra de retea distribuitori).

Anumite informatii despre produse, ilustratii si imagini continute în acesta pagina de internet au fost pregatite cu titlu de prezentare generala pentru o folosinta generala pentru paginile de internet ale firmelor STIHL din diferite tari. Exista insa situatii în care unele date sau configuratii nu sunt disponibile în toate tarile sau care, pentru a satisface cerintele pietii locale sau reglementarile din acele tari, pot fi disponibile doar cu specificatii sau configuratii diferite. STIHL nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la exactitatea datelor si configuratiilor prezentate cu titlu exemplificativ pe Site. In vederea obtinerii de informatii exacte orice persoana trebuie sa contacteze Distribuitorii.

II. ANGAJAMENTUL VIZITATORULUI SITE-ULUI

Orice persoana care acceseaza, vizualizeaza sau viziteaza site-ul se obliga sa foloseasca Site-ul in stricta conformitate cu aceste conditii de utilizare si intr-o maniera corespunzatoare si legala si numai in scopuri legale.

III. MODIFICAREA CONDITIILOR DE UTILIZARE

STIHL isi rezerva dreptul oricand sa completeze, updateze, schimbe, modifice sau sa stearga orice informatie de pe site, precum si oricare sau toti termenii si conditiile de utilizare, sau sa impuna noi conditii sau termeni de utilizare. Orice astfel de amendamente, schimbari, modificari, stergeri sau adaugari vor fi efective imediat cu notificare prin afisare pe Site. Orice vizitare a Site-ului de catre orice persoana dupa o astfel de notificare va constitui acceptarea de catre utilizator a acestor schimbari, modificari, adaugari sau stergeri.
STIHL isi rezerva dreptul oricand sa schimbe, suspende, inceteze sau restrictioneze vizitarea in parte sau in totalitate a Site-ului in orice moment, pentru orice motiv sau fara nici un motiv, si fara nici o notificare, sau obligatie.

IV. LIMITAREA RASPUNDERII

Utilizatorul accepta ca folosirea Site-ului se face in totalitate pe propriul ei/lui risc si ca toate Produsele continutul si paginile de internet sunt prezentate cu titlul informativ si exemplificativ, fara nici o promisiune sau garantie de nici un fel. Produsele nu se pot comercializa pe Site, iar prezentarea pe Site nu este pentru comercializare directa de la STIHL.
STIHL nu garanteaza disponibilitate imediata a Produselor.
Utilizatorul nu va avea nici o pretentie fata de STIHL, aceasta aplicandu-se oricaror pagube cauzate de catre orice esec de performanta, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defectare, intarziere in operare sau transmisie, virusare a calculatorului, cadere a liniei de comunicare, etc. Desi STIHL va face eforturile necesare pentru a asigura siguranta continutului, utilizatorul ia la cunostinta faptul ca STIHL nu poate exercita controlul asupra securitatii continutului care trece prin Site si STIHL exclude orice obligatie de orice fel pentru transmiterea sau primirea de continuturi de incalcare de orice natura. STIHL nu este raspunzatoare pentru nici o defaimare, offensiva sau conduita ilegala a altor utilizatori sau terte parti si al caror risc revine in totalitate utilizatorului. STIHL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, consecinte sau pagube speciale care apar din folosirea Site-ului sau posibilitatea de folosire a Site-ului. STIHL nu este responsabila in nici un fel pentru actiunile utilizatorilor sau tertelor parti si nu va fi raspunzatoare pentru nici un continut transmis, incarcat, descarcat, afisat sau creat de catre alti utilizatori sau terte parti.
Utilizatorul accepta sa nu considere STIHL responsabil pentru si impotriva oricarei plangeri facuta de catre o terta persoana rezultand din folosirea internetului si a acestui Site de catre Utilizator si referitor la toate pierderile (fir directe, indirecte, ca o consecinta sau altfel), costuri, actiuni, proceduri, plangeri, daune, cheltuieli (inclusiv costuri si cheltuieli legale rezonabile), sau obligatii, suferite sau asumate direct ca o consecinta a incalcarii sau neobservarii de catre Utilizator a acestor termeni si conditii.
Utilizatorul este obligat sa suporte toate cheltuielile si orice cheltuieli aditionale in legatura cu folosirea serviciilor de telecomunicatie care pot fi percepute de catre furnizorul de telefonie si/sau internet al Clientului.

V. LEGATURI CU ALTE PAGINI DE INTERNET

Site-ul poate contine legaturi catre pagini de internet ale unor terte parti. Aceste legaturi sunt date Utilizatorului ca un avantaj, si STIHL nu detine nici un control asupra site-urilor de acest fel. STIHL nu este responsabil pentru disponibilitatea acestor site-uri externe si nu sprijina si nu este responsabila pentru continutul lor, reclama, produsele, sau alte materiale de pe sau disponibile pe astfel de site-uri. STIHL nu îsi poate asuma responsabilitatea si nu poate garanta continutul altor pagini de internet la care Site-ul face referire în mod direct sau indirect. Vizitatorii viziteaza alte pagini de internet pe proprie raspundere si le utilizeaza în conformitate cu termenii si conditiile existente pe respectivele pagini de internet.

VI. DREPTURI DE AUTOR SI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Acest SITE este proprietatea SC ANDREAS STIHL MOTOUNELTE SRL
Sediu social: Str. Drumul Garii-Otopeni, nr.26-28, OTOPENI; jud. ILFOV
Cod Postal 075100
Tel: 031.1033.019
E-Mail: office@stihl.ro
Cod Unic de Inregistrare: 9465239; atribut fiscal R
Nr. de înregistrare la Registrul Comertului: J23/1415/2005
Capital social: 1.780.000 RON

STIHL acorda gratuit dreptul de accesare si vizitare a SITE-ului sau oricarei persoane cu capacitate deplina de exercitiu care este interesata. SC ANDREAS STIHL MOTOUNELTE SRL detine toate drepturile de autor cu privire la textul, imaginile, fotografiile, graficele, fisierele audio, fisierele animate, cele video si aranjarea lor pe Site. Acestea nu pot fi copiate pentru a fi folosite în scop comercial sau distribuite, asa cum nu pot nici sa fie modificate sau publicate în cadrul altor site-uri. Orice vizitator se obliga sa nu modifice, publice, transmita, transfere, vanda, reproduca, distribuie, furnizeze, expuna, sau sa exploateze comercial in vreun fel orice continut sau sa incalce marcile STIHL si VIKKING care sunt marci inregistrate.
STIHL isi rezerva dreptul sa includa pe site si sa transmita prin intermediul Site-ului informatii furnizate de catre Distribuitorii sai autorizati. Toate si orice declaratii, oferte, pareri sau alte informatii communicate sau exprimate de catre Distributiotori sau parteneri STIHL sau terte persoane sunt acelea ale respectivilor autori si nu ale lui STIHL.

VII. MARCI INREGISTRATE

Denumirile de STIHL si VIKING si logo-urile STIHL si VIKING sunt denumiri si marci înregistrate protejate. Utilizarea acestora necesita consimtamantul scris, expres si neechivoc al STIHL. Orice utilizare neautorizata a marcii va fi sanctionata conform legii. STIHL detine de asemenea si alte marci întregistrate protejate.

VIII. LEGEA APLICABILA

Prin accesarea acestui site, vizitatorul accepta ca orice disputa legata de acest Site este guvernata exclusiv de legislatia romana, iar Vizitatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a insantelor judecatoresti din Romania. Acest site internet poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. STIHL nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

IX. POLITICA PRIVIND PROTECTIA DATELOR

ANDREAS STIHL MOTOUNELTE (denumită în continuare „STIHL”) este bucuroasă că ne vizitați website-urile și sunteți interesați de compania și produsele noastre. Pentru noi, protecția datelor nu este un serviciu simplu și din acest motiv luăm foarte serios protecția datelor dvs. personale. Ne ocupăm de datele dvs. cu cea mai mare atenție și confidențialitate și le folosim numai în limitele dispozițiilor aplicabile în materie de protecție a datelor și, în special, în baza Regulamentului general privind protecția datelor („GDPR”).

Daţi click aici pentru a revizui setarea salvată pentru procesarea datelor de utilizare.

Răspunderea pentru prelucrarea datelor cu caracter personal
STIHL poartă răspunderea pentru prelucrarea legală a datelor dvs.

Prelucrarea datelor de utilizator
Când vizitați site-urile noastre, stocăm numele furnizorului dvs. de servicii de internet, site-ul web de la care ne vizitați, cele ale site-urilor pe care le vizitați, data și durata vizitei dvs. și informații despre dispozitiv (marcă, mo-del, sistem de operare) și browserul web pe care l-ați utilizat. De asemenea, colectăm adresa IP, ultimele patru caractere ale acestuia fiind anonimizate.

Prelucrăm aceste date de utilizator pentru a vă facilita accesul la serviciile noastre din punct de vedere tehnic (de exemplu, pentru a vă adapta serviciile la dispozitivul terminal pe care îl utilizați) și pentru a recunoaște și a opri orice utilizare abuzivă. De asemenea, folosim datele de utilizator în formă anonimizată în scopuri statistice și pentru a ne îmbunătăți site-ul web. Baza juridică pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de utilizator este articolul 6 alineatul (1) primul sub-alineat (f) din GDPR.

Folosirea cookie-urilor de primă parte
Utilizăm ceea ce se cunoaște sub denumirea de cookie-uri pe diverse pagini pentru a face atractivă vizitarea site-urilor web și pentru a facilita utilizarea anumitor funcții. Fișierele cookie sunt mici fișiere text care sunt sto-cate pe dispozitivul terminal. Unele dintre modulele cookie pe care le folosim sunt șterse la sfârșitul sesiunii browserului, adică după ce browser-ul este închis (denumit module cookie de sesiune). Alte cookie-uri rămân pe dispozitivul dvs. terminal, permițându-ne nouă sau partenerilor noștri să vă recunoaștem browserul la urmă-toarea vizită (acestea sunt denumite cookie-uri pe termen lung). Cookie-urile nu pot fi utilizate pentru a oferi acces la alte fișiere de pe computer sau pentru a vă afla adresa de e-mail. Baza juridică pentru prelucrarea da-telor cu caracter personal folosind cookie-uri este articolul 6 alineatul (1) primul sub-alineat (f) din GDPR.

Cookie-urile sunt stocate pe dispozitivul dvs. terminal și aveți control complet asupra utilizării lor. Puteți dezacti-va sau restricționa transmiterea modulelor cookie prin modificarea setărilor browserului web. Cookie-urile deja stocate pot fi șterse în orice moment. Acest lucru se poate face și prin mijloace automate. În cazul în care coo-kie-urile sunt dezactivate pentru site-urile noastre, este posibil să nu puteți utiliza în totalitate toate funcțiile pe site-urile web.

Subgrup | Cookie-uri | Cookie-uri utilizate | Perioada de valabilitate
Oracle Eloqua | en25 | furnizor terț | 13 luni
stihl.ro | ELOQUA | furnizor inițial | 395 zile

 

Analiză web folosind Google Analytics
Acest site utilizează Google Analytics, un serviciu de analiză web furnizat de Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA („Google”). Google Analytics utilizează, de asemenea, module „coo-kie”, fișiere text stocate pe computerul dvs. care permit analizarea utilizării site-ului de către dvs. Informațiile generate de modulul cookie despre utilizarea acestui site web sunt, de regulă, transferate către un server Goo-gle din SUA, unde acestea sunt stocate.

Site-ul web STIHL utilizează Google Analytics cu componenta suplimentară de „anonimizare IP”. Aceasta în-seamnă că adresa dvs. IP, colectată de Google Analytics, va fi scurtată de către Google în statele membre ale Uniunii Europene sau în alte state semnatare ale Tratatului privind Spațiul Economic European înainte de a fi transmisă în SUA. Numai în cazuri excepționale, adresa IP completă va fi transmisă unui server Google din SUA și scurtată după ce a ajuns acolo.

Google utilizează aceste informații în numele STIHL pentru a evalua utilizarea site-ului web, pentru a compila rapoarte privind activitatea site-ului web și pentru a furniza alte servicii legate de utilizarea site-ului web și a in-ternetului față de operatorul site-ului. Adresa IP transmisă de browser ca parte a serviciului Google Analytics nu va fi combinată cu alte date Google.

Utilizatorii pot preveni stocarea cookie-urilor pe calculatorul lor prin selectarea setărilor corespunzătoare în sof-tware-ul browserului; cu toate acestea, am dori să subliniem faptul că, în acest caz, este posibil să nu puteți uti-liza în întregime toate caracteristicile acestui site web. Puteți împiedica Google să colecteze datele generate de cookie și care apar în legătură cu utilizarea site-ului web (inclusiv adresa dvs. IP) sau să prelucreze aceste da-te, prin descărcarea și instalarea plugin-ului disponibil la următorul link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Mai multe informații detaliate cu privire la termenii și condițiile de utilizare și protecția datelor pot fi accesate la www.google.com/analytics/terms/de.html or at www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html.

Baza juridică pentru prelucrarea datelor cu caracter personal folosind cookie-uri este articolul 6 alineatul (1) primul sub-alineat (f) din GDPR.
Utilizarea funcției de remarketing sau „Grupuri similare țintă” a Google Inc.
STIHL utilizează funcția de remarketing sau „Grupuri similare țintă” a Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA („Google”). Această funcție permite STIHL să abordeze vizitatorii site-ului cu publicitate într-o manieră vizată prin plasarea de anunțuri personalizate, bazate pe interes pentru utilizatorii si-te-ului atunci când accesează alte site-uri din Google Display Network. Google utilizează module cookie pentru a analiza utilizarea site-ului web, care constituie baza pentru crearea de anunțuri bazate pe categorii de intere-se. În acest scop, Google stochează un mic fișier cu o serie de numere în browserele vizitatorilor site-ului web. Vizitele pe site și datele anonimizate ale utilizării site-ului sunt colectate prin acest număr. Datele cu caracter personal ale vizitatorilor site-ului nu sunt, în general, stocate. Dacă veți accesa apoi un alt site web din Google Display Network, vor apărea anunțuri care este foarte probabil să ia în considerare domeniile de produse și in-formații selectate în prealabil. Puteți examina informații suplimentare despre Google Remarketing și despre Politica de confidențialitate Google la adresa: http://www.google.com/privacy/ads/.
Puteți dezactiva definitiv utilizarea cookie-urilor de către Google urmând următorul link și descărcând și insta-lând plugin-ul furnizat: https://www.google.com/settings/ads/plugin. Ca alternativă, puteți dezactiva folosirea modulelor cookie de către furnizorii externi selectând pagina de dezactivare a inițiativei de publicitate în rețea la http://www.networkadvertising.org/choices/ și implementând informațiile de renunțare furnizate.
Baza juridică pentru prelucrarea datelor cu caracter personal folosind cookie-uri este articolul 6 alineatul (1) primul sub-alineat (f) din GDPR.

 

Oracle Maxymiser
Utilizăm produsul Oracle Maxymiser de la Oracle Deutschland B.V. & Co. KG, Riesstr. 25, 80992 München. În acest scop, sunt setate cookie-uri pentru a permite o analiză a utilizării de către dvs. a site-ului web. Informațiile astfel generate despre utilizarea de către dvs. a site-ului web sunt transmise unui server al Oracle Deutschland B.V. & Co. KG și sunt stocate acolo. Oracle Deutschland B.V. & Co. KG va utiliza datele anonimizate sau pseudonimizate transmise în numele nostru, în special pentru a evalua comportamentul utilizatorilor pe site-ul nostru web și pentru a optimiza site-ul web.

Oracle Maxymiser este utilizat exclusiv cu consimțământul dvs. în conformitate cu Art. 6 alin. 1 lit. a DSGVO. Vă puteți revoca consimțământul în orice moment prin modificarea setărilor cookie-urilor, făcând clic pe simbolul cookie din stânga jos a site-ului nostru web.

În plus, vă puteți opune în orice moment colectării și stocării datelor dvs. anonime de către tehnologia Oracle Maxymiser, precum și prelucrării acestor date, făcând clic pe următorul link: https://www.oracle.com/marketingcloud/opt-status.html.

 

Oracle Eloqua
Utilizăm serviciul Eloqua pentru o comunicare optimă cu clienții noștri. Serverele Eloqua ale furnizorului ORACLE Deutschland B.V. & Co. KG, Riesstrasse 25, 80992 München, se află în UE. În cadrul serviciilor de asistență și de administrare, nu se poate exclude în cazuri individuale ca angajații individuali ai Oracle Corporation din afara UE să aibă, de asemenea, acces la datele utilizatorilor în cadrul furnizării de servicii contractuale. Ca măsură de precauție, am asigurat un nivel adecvat de protecție a datelor la Oracle Corporation prin intermediul unor garanții suficiente în conformitate cu art. 44 și următoarele. DSGVO.
 
Eloqua plasează un cookie permanent pe pagina de conectare respectivă, cu excepția cazului în care un cookie Eloqua este deja prezent pe dispozitivul dumneavoastră. Dacă ați utilizat deja un site web care utilizează Eloqua, este posibil să aveți deja un cookie Eloqua. Este posibil să folosim cookie-ul Eloqua pentru a analiza utilizarea de către dvs. a site-urilor noastre, astfel încât să le putem îmbunătăți în mod continuu. E-mailurile trimise prin Eloqua utilizează tehnologii de urmărire.

Folosim aceste informații în primul rând pentru a determina ce subiecte vă interesează, urmărind dacă e-mailurile noastre sunt deschise și pe ce linkuri faceți clic. Apoi folosim aceste informații pentru a îmbunătăți e-mailurile pe care vi le trimitem și serviciile pe care le oferim, precum și pentru a le lega de informațiile existente.

Această procesare a datelor are loc numai dacă v-ați dat în prealabil consimțământul expres pentru aceasta. Temeiul juridic este consimțământul dvs. în conformitate cu art. 6 alin. 1 lit. a DSGVO. Vă puteți revoca consimțământul în orice moment prin modificarea setărilor cookie-urilor, făcând clic pe simbolul cookie din stânga jos a site-ului nostru web.

 

DoubleClick by Google
DoubleClick by Google este un serviciu furnizat de Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA („Google”). DoubleClick by Google utilizează cookie-uri pentru a vă oferi anunțuri publicitare relevante pentru. Browserului dvs. îi este alocat un număr de identificare pseudonim (ID) pentru a verifica ce anunțuri au fost afișate în browserul dvs. și ce anunțuri au fost selectate. Cookie-urile nu conțin, în general, in-formații personale. Utilizarea cookie-urilor DoubleClick permite companiei Google și site-urilor partenere să plaseze anunțuri pe baza vizitelor anterioare pe site-urile noastre sau pe alte site-uri de pe internet. Informațiile generate de cookie sunt transmise în scopuri de evaluare unui server din SUA unde sunt stocate. Google trimi-te date unor terțe părți numai pe baza reglementărilor legale sau în contextul prelucrării datelor pe bază de cmandat. În niciun caz Google nu vă va combina datele cu alte date colectate de Google.

Puteți preveni stocarea cookie-urilor pe calculatorul dvs. prin selectarea setărilor corespunzătoare în software-ul browserului; cu toate acestea, am dori să subliniem faptul că, în acest caz, este posibil să nu puteți utiliza în întregime toate caracteristicile site-urilor noastre. Puteți accesa mai multe informații despre protecția datelor DoubleClick la: https://www.google.com/intl/de/policies/. În plus, puteți împiedica Google să colecteze datele generate de module cookie și care sunt legate de folosirea site-urilor web sau să prelucreze aceste date prin descărcarea și instalarea plugin-ului de browser disponibil la https://support.google.com/ads/answer/7395996?hl=de, și la setările publicitare, extensia la dezactivarea DoubleClick.

Baza juridică pentru prelucrarea datelor cu caracter personal folosind cookie-uri este articolul 6 alineatul (1) primul sub-alineat (f) din GDPR.

 

Google Tag Manager
Google Tag Manager este un serviciu furnizat de Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA („Google”) pentru a permite crearea, actualizarea și gestionarea etichetelor. Etichetele sunt mici elemente de cod pe site-ul nostru care, printre altele, servesc la măsurarea comportamentului vizitatorilor și a traficului și pentru a determina impactul publicității online și al canalelor sociale. Ori de câte ori ne vizitați site-ul, configurația curentă a etichetei este trimisă browserului dvs. În acest fel, veți primi instrucțiuni cu privire la ce etichete să fie declanșate. Instrumentul în sine nu colectează date cu caracter personal, ci asigură că se de-clanșează alte etichete care, la rândul lor, ar putea colecta date. Veți găsi mai multe informații despre funcțio-narea etichetelor Google Tag Manager la: https://support.google.com/tagmanager/answer/2772432?hl=de&topic=2574304&ctx=topic and in the use policy: https://www.google.de/tagmanager/use-policy.html.

 

Google Web Fonts (Fonturi Web Google)
Fonturile Web Google sunt folosite pentru îmbunătățirea aspectului vizual al diferitelor câmpuri de informații de pe acest website (https://fonts.google.com/specimen/Roboto and https://fonts.google.com/specimen/Roboto+Condensed). Fonturile web sunt transferate în memoria cache a browserului dvs. pentru a permite utilizarea acestora pentru prezentare. În cazul în care browserul nu acceptă Fonturile Web Google sau împiedică accesul la acestea, textul va fi afișat în format standard.

Fonturile web Google „Roboto” și „Roboto Condensed” sunt licențiate cu Apache License 2.0:
http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0. Informațiile de confidențialitate pot fi accesate la Google Privacy Center, la: http://www.google.com/intl/de-DE/policies/privacy/.

 

Folosirea Google Adwords Conversion Tracking
În calitate de client Google AdWords, folosim Google Conversion Tracking, un serviciu de analiză furnizat de Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA, „Google”). Google AdWords pla-sează un modul cookie pe computer („cookie de conversie”) dacă ați ajuns pe site-ul nostru printr-un anunț Go-ogle. Aceste cookie-uri își pierd valabilitatea după 30 de zile și nu sunt utilizate pentru identificarea personală. Dacă vizitați anumite pagini din site-ul nostru și cookie-ul nu a expirat, noi și Google am putea recunoaște că cineva a dat clic pe anunț și a fost redirecționat către site-ul nostru. Fiecare agent de publicitate primește un co-okie diferit. Cookie-urile nu pot fi urmărite prin intermediul site-urilor web ale agenților de publicitate. Informații-le colectate folosind cookie-ul de conversie sunt utilizate pentru a genera statistici de conversie pentru agenții de publicitate AdWords care au optat pentru urmărirea conversiilor. Agenții de publicitate vor vedea numărul total de utilizatori care au făcut clic pe anunțul lor și au fost redirecționați către o pagină cu etichetă de urmărire a conversiilor. Cu toate acestea, nu primesc informații care identifică personal utilizatorii.

Dacă nu doriți să participați la urmărire, puteți obiecta față de această utilizare, împiedicând instalarea cookie-urilor printr-o setare corespunzătoare a browser-ului dvs. (opțiune de dezactivare). Nu veți fi inclus în statisticile de urmărire a conversiilor.

Pentru mai multe informații de la Google, accesați: http://www.google.com/policies/technologies/ads/, http://www.google.com/policies/privacy/.

Baza juridică pentru prelucrarea datelor cu caracter personal folosind cookie-uri este articolul 6 alineatul (1) primul sub-alineat (f) din GDPR.

 

Microsoft Bing
STIHL utilizează urmărirea conversiilor Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, SUA („Microsoft”). Anunțurile Microsoft Bing plasează un cookie pe computerul dvs., în măsura în care ați acce-sat site-ul nostru printr-un anunț Microsoft Bing. În acest fel, Microsoft Bing și noi putem vedea că cineva a făcut clic pe un anunț, a fost trimis pe site-ul nostru și a ajuns la o pagină țintă predeterminată. Aflăm doar numărul total de utilizatori care au făcut clic pe o reclamă Bing și au fost apoi direcționați către pagina țintă. În general, nu sunt furnizate informații cu caracter personal. Puteți găsi mai multe informații despre protecția date-lor și despre cookie-urile utilizate de Microsoft Bing pe site-ul Microsoft https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement.

În cazul în care nu doriți să participați la procesul de urmărire, puteți bloca plasarea unui cookie necesar - even-tual prin intermediul unei setări a browserului care în general dezactivează introducerea automată a cookie-urilor.

Baza juridică pentru prelucrarea datelor cu caracter personal folosind cookie-uri este articolul 6 alineatul (1) primul sub-alineat (f) din GDPR.

Dacă folosiți formularul de contact de pe site vom avea nevoie de detaliile dvs. personale, precum numele și adresa poștală. Aceste informații sunt prelucrate numai în scopul procesării corecte a solicitării dvs. Datele dvs. sunt utilizate numai în măsura necesară pentru acest scop. Dacă este necesar, de ex. deoarece cererea dvs. este pentru o altă companie a Grupului STIHL, datele dvs. vor fi transmise acestei alte companii a Grupului STIHL dacă și în măsura în care acest lucru este necesar pentru procesarea cererii. Baza juridică pentru prelucrarea datelor conform cu descrierea de mai sus este articolul 6 alineatul (1) primul sub-alineat (b) sau (f) din GDPR.


Durata prelucrării datelor de utilizator
Datele de utilizator colectate în timpul vizitei pe site-ul nostru sunt stocate pe o perioadă de 7 zile Verificați da-că este corect. Datele persoanei vizate specificate în această secțiune vor fi șterse în cazul în care cunoaște-rea acestora nu mai este necesară pentru scopurile descrise, cu excepția cazului în care dispozițiile legale pre-văd o perioadă mai lungă de stocare.

Drepturile tale
Aveți dreptul de a fi informat cu privire la datele cu caracter personal prelucrate de STIHL și, în cazul în care sunt îndeplinite cerințele legale relevante, aveți dreptul la rectificare, ștergere și restricționare a prelucrării. De asemenea, aveți dreptul de a primi datele cu caracter personal furnizate de dvs. într-un format structurat, co-mun și electronic. Aceasta include dreptul de a transfera astfel de date unui alt operator de date. În măsura în care acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic, puteți solicita, de asemenea, ca STIHL să transfere da-tele cu caracter personal direct către celălalt operator de date.

Pentru a exercita drepturile menționate mai sus și în cazul întrebărilor și plângerilor legate de utilizarea datelor dvs. cu caracter personal, puteți să vă adresați responsabilului de protecție a datelor al STIHL:

Contactați responsabilul cu protecția datelor
E-mail: gdpr@stihl.ro

 

X. DATE DE CONTACT

Pentru orice aspecte legate de acest Site vizitatorii pot sa trimita un e-mail la adresa: E-Mail: office@stihl.ro .