18.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Tractoraş de tuns iarba potrivit pentru grădini cu copaci

Tractorașul de tuns iarba compact și uşor manevrabil STIHL RT 4082 este perfect dacă doriți să vă tundeți gazonul cu precizie. Datorită razei de întoarcere mică și a vizibilității înainte fără obstacole, puteți lucra în mod deosebit de eficient, în special în grădinile cu copaci, arbuști și straturi de flori. Scaunul șoferului poate fi mutat și reglat la o înălțime confortabilă fără unelte. Cadrul adânc al tractorașului de tuns iarba asigură o montare și demontare fără efort. Datorită autopropulsiei cu o singură pedală, direcția de deplasare poate fi comutată în mod convenabil între mers înainte și în marșarier cu ajutorul unei pârghii manuale pentru a facilita manevrele rapide. Cuţitele platformei de tundere pot fi, de asemenea, cuplate și decuplate foarte ușor de pe panoul de comandă. Coşul de colectare a ierbii, cu o capacitate de 250 de litri, poate fi deschis cu ușurință de pe scaunul șoferului, trăgând de mâner, astfel încât resturile de iarbă tăiate să fie complet răsturnate. Sistemul de gestionare a colectării ierbii asigură cea mai bună adunare posibilă a ierbii pe întreaga lățime de tăiere. De asemenea, puteți dota opțional acest tractoraș de tuns iarba cu o instalație de mulcire. În acest caz, iarba tăiată este lăsată pe gazon ca îngrășământ natural pentru a favoriza creșterea gazonului.

RT 4082

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

ACȚIONARE CU O SINGURĂ PEDALĂ
ACȚIONARE CU O SINGURĂ PEDALĂ
CUPLAJ ELECTROMAGNETIC AL CUȚITELOR
CUPLAJ ELECTROMAGNETIC AL CUȚITELOR
SISTEM DE GHIDARE A IERBII
SISTEM DE GHIDARE A IERBII

Detalii tehnice

Suprafața gazonuluipînă la 4000 m²
Lățime de tăiere80 cm
Înălțime de secționare35 - 90 mm
Volum coș de captare a ierbii250 l
Capacitate rezervor6 l

Service și sfaturi utile