2.599,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Presiunea de lucru145 bar
Presiune maximă180 bar 1)
Debit de apă minim430 l/h
Debit de apă maxim510 l/h
Temperatura maximă de admisie a apei40 °C

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Spălător cu înaltă presiune universal, eficient la curățarea în jurul casei și în grădină

Spălătorul cu înaltă presiune STIHL RE 140 PLUS oferă o performanță de curățare impresionantă atunci când vă curățați terasa, scările sau mobilierul de grădină. Motorul cu inducție durabil și pompa de înaltă presiune, din aluminiu generează o presiune maximă de 180 bar. Lancea lungă de pulverizare vă asigură faptul că puteți lucra confortabil chiar și în poziție verticală. Furtunul de înaltă presiune de 10 m, armat cu oțel, oferă o rază lungă de acțiune pentru operaţiunile de curățare. Furtunul flexibil, foarte robust, poate fi conectat cu ușurință la STIHL RE 140 PLUS datorită cuplei cu eliberare rapidă. Cupla antirăsucire de pe pistolul de înaltă presiune confort cu mâner SoftGrip previne răsucirea furtunului în timpul utilizării. Spălătorul cu înaltă presiune STIHL RE 140 PLUS poate fi utilizat pentru a aplica jeturi punctiforme puternice pentru îndepărtarea murdăriei dificile. Pentru suprafețe mai sensibile, puteți utiliza duza reglabilă cu jet evantai. Cele două duze standard pot fi schimbate rapid și ușor pe lancea de pulverizare; alternativ, dacă doriți să adăugați un agent de curățare suplimentar la jetul de apă, puteți utiliza setul de pulverizare a agentului de curățare. În timpul pauzelor de lucru sau la finalul procesului de curățare, puteți utiliza poziția de parcare pentru a depozita lancea de înaltă presiune direct pe STIHL RE 140 PLUS. Duzele și cablul de alimentare pot fi depozitate în siguranță în compartimentul de depozitare lateral rabatabil. Mânerul telescopic din aluminiu, mânerul de transport și roțile de transport integrate fac transportul spălătorului cu înaltă presiune STIHL RE 140 PLUS foarte comod. Tamburul de furtun cu ghidaj din aluminiu permite o manevrare și depozitare ușoară a furtunului de înaltă presiune. Datorită accesoriilor opționale, cum ar fi dispozitivul de curățare a suprafețelor STIHL RA 90, puteți utiliza STIHL RE 140 PLUS pentru o gamă largă de operaţiuni de curățare.
RE 140 PLUS

sfaturi utile