1.699,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină30 cm
Tensiune nominală36 V
Greutate3,1 kg 1)
Greutate sistem3,5 kg
Nivelul presiunii sonore85 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motoferăstrău cu acumulator MSA 160: Puternic și fără efort

Fie că doriți să tăiați lemne de foc, să tăiați pomi fructiferi sau să lucrați în lemn: Cu motoferăstrăul cu acumulator STIHL MSA 160 C-B sunteți echipat ideal pentru munca în gospodărie, în horticultură și întreținerea peisajului. Deoarece motorul este silențios și fără emisii în funcționare, puteți folosi acest motoferăstrău în zonele sensibile la zgomot  și chiar  în spații închise. Motoferăstrăul STIHL MSA 160 C-B este un motoferăstrău puternic printre motoferăstraiele cu acumulator. Transmiterea directă a puterii către lanțul STIHL 1/4" PM3, împreună cu performanțele motorului controlate inteligent, asigură  o putere de tăiere excelentă, chiar și pentru crengi și ramuri mai groase. Proiectat pentru a avea un număr redus de componente electrice, motoferăstrăul este impresionant de ușor având în vedere performanțele pe care le oferă. Cântărește doar 3,1 kg (fără acumulator), asigurându-vă că puteți lucra fără efort  inclusiv pe perioade mai lungi. Alte caracteristici ale motoferăstrăului cu acumulator STIHL MSA 160 C-B: STIHL Quick Chain Tensioning, puteți tensiona lanțul în siguranță și ușor, chiar și fără unelte. În timp ce sistemul de frânare  QuickStop Super sporește siguranța la locul de muncă. În prezentarea noastră generală a duratei de viață și a timpilor de încărcare a acumulatorului STIHL, puteți vedea cât timp puteți lucra cu motoferăstrăul cu acumulator STIHL MSA 160 C-B și cât durează încărcarea acumulatorului. Toate utilajele cu acumulator din cadrul sistemului STIHL AP  au fost proiectate pentru utilizatorii profesioniști și pentru munca zilnică, inclusiv în condiții meteorologice nefavorabile. Din acest motiv, acestea sunt certificate ca fiind rezistente la stropire. Eficacitatea acestora este verificată și prin teste interne exigente. Testul de stropire cu apă este aliniat la standardul IPX4, printre altele.

sfaturi utile