5.849,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină45 cm
Cilindree67 cm³
Putere4 kW
Greutate5,8 kg 1)
Raport putere/greutate1,45 kg/kW

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motoferăstrău pe benzină MS 400 C-M: deosebit de ușor datorită pistonului din magneziu

Datorită pistonului din magneziu dezvoltat de STIHL, inovatorul motoferăstrău pe benzină STIHL MS 400 C-M oferă o serie de avantaje pentru profesioniștii din domeniul forestier. Datorită greutății reduse a pistonului și a construcției generale ușoare, acest motoferăstrău are un raport putere/greutate de 1,45 kg/kW. Dar atunci când vine vorba de tăierea, debitarea și prelucrarea lemnului în pădurile de densitate medie, știm că nu numai puterea este importantă. De aceea, versiunea avansată a motoferăstrăului STIHL MS 400 C-M este echipată cu STIHL M-Tronic pentru a vă permite să lucrați eficient. Această versiune permite, de asemenea, calibrarea sistemului. STIHL ElastoStart vă sprijină atunci când porniți motoferăstrăul, făcând pornirea deosebit de ușoară, în timp ce sistemul STIHL anti-vibrații reduce vibrațiile pentru a vă proteja mușchii și articulațiile. Motoferăstrăul pe benzină STIHL MS 400 C-M dispune de un sistem de filtrare a aerului cu durată de viață lungă pentru a asigura o funcționare neîntreruptă cât mai mult timp posibil. Acesta este format dintr-un separator prealabil de filtrare și un filtru HD2.
MS 400 C-M

sfaturi utile