2.599,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime totală330 cm
Lungime de tăiere50 cm
Tensiune nominală36 V
Greutate4,8 kg
Nivelul presiunii sonore80 dB(A) 1)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

HLA 86 foarfecă de tuns gard viu cu acumulator, cu rază lungă de acțiune: Tija telescopică oferă o rază de acțiune optimă

Cu o lungime totală de până la 330 cm, STIHL HLA 86 este o foarfecă de tuns gard viu cu acumulator, cu rază lungă de acțiune, ideală pentru  îngrijirea gardurilor vii înalte , a arbuștilor și chiar a plantelor apropiate de sol.  Profesioniștii în grădinărit și amenajări peisagistice, autoritățile locale și îngrijitorii sunt deosebit de impresionați de ergonomia ridicată, datorită tijei telescopice cu greutate redusă. Cu foarfeca de tuns gard viu cu rază lungă de acțiune, vă puteți extinde raza de acțiune cu un total de 70 cm, fără unelte. Cuţitele cu două fețe şlefuite asigură un model de tăiere curat. Acestea sunt acționate de un motor CE  care funcționează atât de silențios încât puteți lucra și în zone sensibile la zgomot, cum ar fi cartierele rezidențiale. Lama de tăiere  reglabilă  poate fi pliată paralel cu tija utilajului, pentru a fi transportat ușor. În total, puteți regla lama de tăiere cu până la 115° (de la -45° la +70°). Mânerul de control este echipat cu o pârghie de blocare cu auto-resetare și poate fi utilizat de către utilizatorii dreptaci și stângaci. Ghidonul este echipat cu un material aderent, astfel încât să puteți lucra eficient în orice moment. Toate utilajele cu acumulator, din cadrul sistemului STIHL AP au fost proiectate pentru utilizatorii profesioniști și pentru munca zilnică, chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Din acest motiv, acestea sunt certificate ca fiind rezistente la stropire cu apă. Eficacitatea acestora este verificată și prin teste interne exigente. Testul de stropire cu apă este aliniat la standardul IPX4, printre altele.

sfaturi utile