2.499,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Nou
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină30 cm
Tensiune nominală36 V
Greutate3,3 kg 1)
Nivelul presiunii sonore78 dB(A) 2)
Nivelul puterii sonore93 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Emondor HTA 66: puternic, pentru tăieri precise

Cu emondorul de înălțime HTA 66 aveți utilajul potrivit pentru subțierea coroanelor copacilor și  tăierea copacilor de dimensiuni mici și medii.  Pentru profesioniștii din domeniul îngrijirii arborilor, livezilor și autorităților locale, emondorul de înălțime ușor și puternic din sistemul cu acumulatori STIHL AP, oferă combinația ideală pentru tăierea crengilor cu diametrul de până la 12 cm. Emondorul de înălțime cu nivel redus de zgomot permite, de asemenea, aplicații  în zone sensibile la zgomot, cum ar fi cartierele din centrul orașelor. Lanțul de motoferăstrău 1⁄4" PM3  oferă performanțe ridicate de tăiere,  pentru a putea face tăieturi ușor și precis și a obține o tăiere curată. Două variante de șine de 25 cm sau 30 cm permit o adaptare perfectă la sarcinile curente. Mânerul de control  ergonomic permite, de asemenea, un control intuitiv atât pentru utilizatorii dreptaci, cât și pentru cei stângaci. Cu centrul de greutate al acumulatorului pe axa tijei și cu zona anti-alunecare de pe tijă puteți ține și ghida în siguranță HTA 66 în timpul lucrului. Cârligul robust de crengi prinde butașii liberi, pe care îi puteți îndepărta cu ușurință din vârful copacilor. Rezervorul de ulei semitransparent  vă permite să urmăriți în permanență nivelul de ulei. Capacul de umplere a uleiului poate fi deschis fără alte unelte pentru o reumplere rapidă. Tija stabilă, o lungime totală de 240 cm și greutatea redusă de numai 3,8 kg fac posibilă munca eficientă și confortabilă cu HTA 66. Mânerul moale sporeşte confortul de lucru. Toate utilajele cu acumulator din cadrul sistemului STIHL AP au fost proiectate pentru utilizatorii profesioniști și pentru munca zilnică, chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Din acest motiv, acestea sunt certificate ca fiind rezistente la stropire cu apă. Eficacitatea acestora este verificată și prin teste interne exigente. Testul de stropire cu apă este aliniat la standardul IPX4, printre altele.

sfaturi utile