3.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină30 cm
Tensiune nominală36 V
Greutate6,8 kg 1)
Nivelul presiunii sonore88 dB(A) 2)
Nivelul puterii sonore102 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Emondor cu acumulator HTA 135: un utilaj extrem de puternic pentru îngrijirea profesională a arborilor

Emondorul de înălțime cu acumulator STIHL HTA 135 vine în sprijinul utilizatorilor profesioniști din domeniul îngrijirii arborilor, livezilor și autorităților locale, fiind foarte eficient la tăierea copacilor, la îndepărtarea lemnului mort, a ruperilor provocate de furtuni și la tăierea pomilor fructiferi. Cel mai puternic emondor de înălțime, cu acumulator, din gama STIHL este ideal și pentru îngrijitori, întreprinderi mici, fermieri și posesori de proprietăți și grădini. Tija telescopică deosebit de rigidă a HTA 135 permite ajustarea rapidă a lungimii și poziționarea exactă, permițând astfel tăierea precisă chiar și a copacilor mai înalți. Tija telescopică poate fi extinsă până la o lungime de 405 cm,  lungimea totală a utilajului variind între 285 cm și 405 cm. Acest emondor de înălţime de la STIHL vă va permite să ajungeți inclusiv la vârfurile copacilor până la o înălțime de aproximativ 5 m, pentru lucrări de rărire. Puteți utiliza HTA 135 cu lanturi de motoferăstrău STIHL de  3/8 "P și 1/4 "P, asigurând performanțe maxime de tăiere. Transmisia ușoară din magneziu cu un cârlig robust pentru crengi și motorul EC de înaltă calitate a emondorului de înălțime cu acumulator funcționează silențios și generează doar puține vibrații. Astfel, lucrul cu emondorul de înălțime profesional devine foarte convenabil. Filtrul de aer  ușor de curățat  din motorul electric asigură o răcire optimă a motorului și, ca atare, o durată lungă de viață pentru utilaj. Emondorul de înălțime cu acumulator STIHL HTA 135 este dotat cu un picior robust pentru HTA 135 și HLA 135  în dotare standard, care protejează carcasa motorului și acumulatorul de contactul cu solul. Toate utilajele cu acumulator din cadrul sistemului STIHL AP au fost proiectate pentru utilizatorii profesioniști și pentru munca zilnică, chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Având în vedere  acest lucru, acestea sunt certificate ca fiind rezistente la stropire cu apă. Eficacitatea acestora este verificată și prin teste interne exigente. Testul de stropire cu apă este aliniat la standardul IPX4, printre altele.

sfaturi utile