1.049,70 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

MărimeL

Pantaloni DYNAMIC Vent: pantaloni de lucru foarte ușori pentru lucrări forestiere pe timp de vară.

Pantalonii STIHL DYNAMIC Vent vă oferă confort și protecție maximă pentru lucrările forestiere profesionale și private în timpul verii. Acești pantaloni sunt disponibili în varianta regular fit. Țesătura exterioară și căptușeala sunt fabricate din 100% poliester. Inserțiile sunt de culoare portocalie de înaltă vizibilitate, realizate dintr-un amestec de țesătură elastică și ușoară din 70% poliester și 30% bumbac. Materialul respirabil permite evacuarea căldurii corporale, prevenind transpirația inutilă. Inserțiile elastice de pe spatele pantalonilor de lucru susțin o gamă liberă de mișcări și oferă un confort sporit. De asemenea, puteți deschide sau închide deschiderile fermoarului de pe coapse, pentru a vă adapta la temperatura exterioară și la efortul fizic.

Alături de elementele în portocaliu de înaltă vizibilitate, detaliile reflectorizante sporesc vizibilitatea în timpul misiunilor de lucru în domeniul forestier. Pantalonii STIHL DYNAMIC Vent au zonele genunchilor întărite. Protecția împotriva umezelii și a spinilor este integrată în zona inferioară a gambei, pentru o mai bună protecție în mijlocul vegetației subpăduroase. Puteți depozita ceea ce aveți nevoie în cele două buzunare frontale inserate și în buzunarul pentru smartphone de pe coapsă. Unele dintre buzunare sunt dotate cu fermoar sau buton.

La nasturii pantalonilor puteți atașa bretele cu nasturi STIHL în negru sau bretele cu nasturi STIHL în portocaliu.

Acești pantaloni se potrivesc de minune cu jacheta STIHL DYNAMIC Vent.

Pantalonii STIHL DYNAMIC Vent pot fi spălați la mașină la 60°C.

Informații suplimentare:

Compoziția materialului țesăturii exterioare: 100% poliester. Portocaliu de înaltă vizibilitate: 70% poliester, 30% bumbac.

Dynamic Vent

sfaturi utile