1.722,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

MărimeL

Jachetă ADVANCE X-Vent: Geacă de lucru forestier ușoară și foarte respirabilă, cu vizibilitate ridicată

Cu jacheta forestieră STIHL ADVANCE X-Vent, ușoară și foarte respirabilă, sunteți bine protejat chiar și la temperaturi de vară și la lucrări cu un nivel ridicat de activitate fizică. Această jachetă de lucru forestier cu croială subțire este alternativa ușoară la jacheta de lucru forestier STIHL ADVANCE X-SHELL, care a dat dovadă de eficiență. Fibrele de înaltă tehnologie, hidrofuge folosite și căptușeala din plasă respirabilă, de culoare argintie, de pe spate, de pe buzunare și de sub brațe a jachetei STIHL ADVANCE X-Vent asigură o bună ventilație. Jacheta este foarte ușoară, având doar 0,45 kg. Umerii sunt, de asemenea, dotați cu protecție împotriva abraziunii, în timp ce

o secțiune portocalie de înaltă vizibilitate și detalii reflectorizante asigură o vizibilitate ridicată. Cele două buzunare de la piept, precum și un buzunar de la spate, de la mâneci și un buzunar interior, pot fi închise cu fermoare și oferă mult spațiu de depozitare pentru profesioniștii din domeniul forestier. Pe spate există un logo STIHL reflectorizant de mari dimensiuni. Pentru un confort optim în timpul lucrărilor forestiere, puteți combina jacheta pentru lucrări forestiere STIHL ADVANCE X-Vent cu pantalonii de lucru STIHL ADVANCE X-Light sau cu pantalonii STIHL ADVANCE X-Flex.

Jacheta STIHL ADVANCE X-Vent se poate spăla la mașină la 60°C.

Informații suplimentare:

Compoziția materialului: 100% poliester.
Culoare disponibilă: bicoloră (portocaliu de înaltă vizibilitate/negru)
Mărimi disponibile: S-XXL
Puteți găsi mai multe informații despre mărimile individuale în tabelul nostru de mărimi.
 

Jacheta STIHL ADVANCE X-Vent a primit marca de calitate KWF Profi de la Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (Consiliul consultativ pentru silvicultură și tehnologie forestieră)

sfaturi utile