Prezentare pe scurt

În această scurtă trecere în revistă vă prezentăm câteva dintre produsele lansate de curând în Germania.

Produsele sunt însoţite de informaţii detaliate şi toate datele-cheie. Dacă doriţi să aflaţi mai multe, luaţi legătura cu distribuitorul STIHL din zona dumneavoastră. Vizita şi interesul dumneavoastră sunt foarte importante pentru acesta.

Pornire mai usoara, taiere indelungata: Noile motocoase FS 70 RC-E si FS 70 C-E

Pornire mai usoara, taiere indelungata: Noile motocoase FS 70 RC-E si FS 70 C-E

Iarba inalta, suprafete mari – si arbusti de intretinut: daca ingrijirea proprietatii presupune multa munca, atunci noile motocoase STIHL FS 70 RC-E si FS 70 C-E sunt utilajele potrivite pentru Dumneavoastra. Ambele modele sunt echipate cu STIHL ErgoStart pentru o pornire extrem de usoara, lina si fara efort.

 

Visele devin realitate! Noul MS 261

Visele devin realitate! Noul MS 261

MS 261 face munca forestiera mai eficienta si comoda pentru profesionisti. Echipat cu motor cu tehnologie 2-MIX pentru mai multa putere si mai putina poluare, precum si cu sistemul de filtrare cu durata lunga de functionare cu filtru HD2 care are viata de 5 ori mai lunga. Convingeti-va singuri si testati noul MS 261 din 9 aprilie, exclusiv la distribuitorii nostri autorizati.

 

Tot ceea ce au nevoie profesionistii! Noul MS 362

Tot ceea ce au nevoie profesionistii! Noul MS 362

Aceasta noua unealta puternica cu tehnologie 2-MIX, sistem de filtrare a aerului cu durata lunga de viata si aprindere cu microprocesor este ideala pentru profesionisti. Perfecta pentru lemnul de duritate medie. Caracteristici inteligente, echipare incepand cu modelul de baza. Valabil si cu sistem rapid de intindere a lantului, QuickStop S, incalzire in maner si carburator, pentru cerinte personalizate.