2.439,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină40 cm
Cilindree46 cm³
Putere2,2 kW
Greutate4,8 kg 1)
Raport putere/greutate2,2 kg/kW

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

MS 251 motoferăstrău pe benzină: robust și versatil, pentru utilizarea în păduri

Designul compact al motoferăstrăului robust STIHL MS 251 pe benzină îl face ideal pentru  lucrările în gospodărie și de către meseriașii calificați. Acest motoferăstrău este deosebit de potrivit pentru a recolta lemne de foc în pădure. Motoferăstrăul pe benzină STIHL MS 251 impresionează prin performanțele sale de tăiere ridicate și prin lanțul de motoferăstrău durabil STIHL .325 RM3. Chiar și trunchiurile groase de copaci pot fi tăiate și prelucrate eficient cu ajutorul șinei opționale de 40cm. Motoferăstrăul pe benzină MS 251 are un motor STIHL 2-MIX  cu 2,2 kW (3,0 CP). Comanda monobloc vă permite să îndepliniți funcții esențiale cu o singură mână, cum ar fi pornirea și oprirea acestui utilaj. Ca urmare, puteți manevra motoferăstrăul confortabil și în siguranță, deoarece mâna dreaptă poate rămâne întotdeauna pe mâner. Pentru a vă proteja articulațiile și mușchii, sistemul anti-vibrații STIHL reduce vibrațiile motorului și ale utilajului. Pentru a vă permite să lucrați cât mai eficient, acest motoferăstrău STIHL 251 are caracteristici suplimentare, cum ar fi un buşon pentru rezervorul de combustibil, ce poate fi deschis fără scule și sistem de filtrare cu prefiltrare centrifugală, care ține particulele grosiere departe de filtru. Pentru a proteja suplimentar motorul de praful fin, puteți, de asemenea, să echipați ulterior acest motoferăstrău pe benzină cu un filtru de aer HD2, ceea ce înseamnă că STIHL MS 251 va beneficia de un sistem de filtrare a aerului cu durată lungă de viață.
MS 251

sfaturi utile