2.299,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Cilindree28 cm³
Putere0,95 kW
Greutate5,8 kg 1)
Nivelul presiunii sonore96 dB(A) 2)
Nivelul presiunii sonore94 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motocoasa pe benzină FS 89: motor impresionant 4-MIX® și ham dublu pentru umeri

Motorul puternic STIHL 4-MIX® face ca motocoasa STIHL FS 89 să fie deosebit de potrivită pentru întreținerea grădinilor și a terenurilor mai mari. Acest motor combină avantajele motoarelor în 2 timpi și în 4 timpi, oferind o putere și un cuplu motor ridicat.  Atât  grădinarii casnici, cât și peisagiștii și lucrătorii din horticultură  vor considera această motocoasă ideală pentru cosirea ierbii rezistente chiar și pe suprafețe mai mari. Pentru a vă permite să lucrați cât mai eficient, motocoasa pe benzină STIHL FS 89 este echipată cu un mâner ergonomic tip ghidon, care susține o mișcare naturală de cosire și facilitează astfel munca fără efort. Această motocoasă are un rezervor mărit și un  filtru de aer cu durată lungă de viață care nu trebuie schimbat frecvent, ceea ce înseamnă că puteți lucra perioade lungi de timp fără întrerupere. STIHL FS 89 vine, de asemenea, cu o serie de alte caracteristici inteligente pentru o cosire convenabilă a ierbii, pentru a vă spori confortul în timp ce lucrați: chinga de transport/purtare precum și sistemul anti-vibrații STIHL vă detensionează mușchii și brațele în timp ce folosiți utilajul. Toate funcțiile de control ale motorului pot fi accesate cu ajutorul mânerului multifuncțional, folosit cu o singură mână, permițându-vă să utilizați motocoasa cu ușurință și în mod fiabil. Butonul de oprire  vă permite să reluați lucrul imediat după o întrerupere, deoarece motorul este gata să pornească din nou imediat, fără a fi nevoie să folosiți un comutator.

FS 89

sfaturi utile