Alege direct produsul: Motocoase de putere medie

FR 130 T

Motocoasă portabilă în spate, 1,4kW, cu motor 4-MIX

Generalităţi

Motocoasă portabilă în spate. Optimă pentru cosirea taluzurilor şi pe terenuri greu accesibile. Cu motor brevetat 4-MIX. Alimentează cu amestec de ulei cu benzină. Forţă de antrenare excelentă. Mai puţine gaze de evacuare decât un motor în 2 timpi. Sunet plăcut. Sistem de susţinere confort cu centură pentru coapse integrată. Foarte bună pentru tăierea mărăcinişurilor, pentru trimmarea gazonului şi pentru lucrările de cosmetizare pretenţioase. Cu unealta de tăiat potrivită şi pentru tufişurile noduroase şi pomii subţiri.

VersiuniDe la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Date tehnice

FR 130 T

Date tehnice

Date tehnice Value
Cap tăietor Cuţit tăietor pentru iarbă
Putere kW/CP 1,4/1,9
Capacitate cilindrică cm3 36,3
Greutate kg 1) 10,3
Nivel putere acustică cu unealtă de metal dB(A) 2) 106
Nivel presiune acustică cu unealtă de plastic dB(A) 2) 94
Nivel presiune acustică cu unealtă de plastic dB(A) 2) 94
Nivel zgomot dB(A) 2) 105
Valoarea vibrațiilor, stânga cu unealtă din plastic m/s2 3) 3,1
Valoarea vibrațiilor, dreapta cu unealtă din plastic m/s2 3) 2,1
Valoarea vibrațiilor, dreapta cu unealtă din metal m/s2 3) 1,5
Valoarea vibrațiilor, stânga cu unealtă din metal m/s2 3) 1,5
Viteza la putere maximă Um 8.500
Lungime totală cm 4) 280
Volum rezervor l 0,71
Volum rezervor carburant oz 24
Diametru tăiere mm 420

1) Fără combustibil, instrument de tăiere și fără protecție
2) Factor K conform DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) Factor K conform DIR 2006/42/EC = 2m / s ²
4) Fără unealtă

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Echipare

FR 130 T

Dotare de serie

 • Centură de purtare Zoom
  Centură de purtare

  Chingile STIHL cu căptuşeală moale uşurează munca în special la utilizările îndelungate. Acestea oferă multă libertate de mişcare, conferind siguranţă în timpul utilizării aparatului. Chinga STIHL potrivită pentru fiecare model face parte din dotarea de serie (similar imagine).

 • Mâner multifuncţional Zoom
  Mâner multifuncţional

  Mâner multifuncţional: Toate elementele de comandă pentru comanda motorului sunt integrate în acest mâner. Comanda aparatului devine astfel deosebit de simplă şi sigură - mâna rămâne în permanenţă pe mâner (similar imagine).

 • Ochelari de protecţie Zoom
  Ochelari de protecţie

  Pentru siguranţa dumneavoastră servesc ochelarii de protecţie de serie. Ochelarii sunt bine ventilaţi şi dispun de o protecţie laterală lată. (similar imagine)

 • Pompă manuală de combustibil Zoom
  Pompă manuală de combustibil

  Pompa de combustibil manuală transportă combustibil în carburator printr-o simplă apăsare a degetului mare. Astfel se reduce numărul de curse de demaraj după o pauză de funcţionare mai îndelungată a maşinii.

 • Sistem anti-vibraţii Zoom
  Sistem anti-vibraţii

  Sistemul antivibraţie se foloseşte la motounelte pentru îngrijirea spaţiilor verzi. Tamponul de cauciuc reduce transmiterea vibraţiilor supărătoare generate de motor şi unealta de tăiere rotativă. Mânerele au astfel vibraţii extrem de mici. În felul acesta munca devine confortabilă şi cu menajere de forţe.

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Lucrari

Manuale de utilizare şi documentaţie cu informaţii de siguranţă