850,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Nou
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Tensiune nominală10,8 V
Greutate2,3 kg 1)
Nivelul presiunii sonore76 dB(A) 2)
Nivelul puterii sonore89 dB(A) 2)
Valoarea vibrațiilor stânga1,5 m/s² 3)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motocoasă cu acumulator FSA 30 într-un set cu acumulator AS 2 și încărcător standard AL 1: efectuați în mod convenabil lucrări de cosire și curățare în jurul casei

Dacă nu dețineți deja un utilaj cu acumulator din sistemul STIHL AS, merită să cumpărați motocoasa cu acumulator STIHL FSA 30 SET. Un acumulator STIHL AS 2 și încărcător standard STIHL AL 1 sunt incluse în pachetul de livrare alături de modelul compact FSA 30, care este ideal pentru cosirea ierbii de înălțime medie, pentru întreținerea marginilor gazonului și pentru lucrări de curățare. Acest lucru înseamnă că puteți începe imediat să lucrați la întreținerea grădinii. Deoarece FSA 30 este deosebit de silențios, îl puteți folosi și pentru a lucra în zone sensibile la zgomot. STIHL FSA 30 este echipat standard cu un cap de cosit STIHL PolyCut 3-2  cu  2 cuţite de plastic PolyCut robuste și mobile. Pentru a permite înlocuirea rapidă a cuţitelor, până la 6 cuţite PolyCut  pot fi stocate în unitatea de depozitare de pe utilaj și înlocuite direct pe capul de cosit, fără a fi nevoie de alte unelte. Există, de asemenea, opțiunea de a utiliza FSA 30 cu capul de cosit AutoCut C 3-2  care este disponibil ca accesoriu cu fir de cosit de diametru1,4 mm. Grație designului său ergonomic, opțiunilor de reglare flexibile și greutății reduse de numai 2,3 kg  inclusiv acumulatorul, FSA 30 permite lucrul fără efort. Mânerul moale  este confortabil în mână și permite o utilizare simplă și intuitivă. Puteți regla tija telescopică și mânerul rotund în trepte, prin apăsarea unui buton, pentru a se potrivi înălțimii dumneavoastră. Unghiul de lucru al unității de cosit poate fi, de asemenea, reglat cu ușurință  pentru o muncă și mai confortabilă și puteți roti pur și simplu capul cositor cu 90° pentru a permite tăierea precisă a marginilor gazonului. Suportul rabatabil cu distanțier, facilitează cosirea precisă și lină în jurul plantelor, copacilor, arbuștilor și altor obiecte. Motocoasa cu acumulator FSA 30 dispune de un inel de agățat practic  pentru  depozitare, pe un perete din garaj sau în magazia de scule. În prezentarea noastră generală a duratei de viață a acumulatorului și timpilor de încărcare STIHL, puteți vedea cât timp puteți lucra cu motocoasa cu acumulator STIHL FSA 30 și cât timp durează încărcarea acumulatorului AS 2.

și sfaturi utile