Alege direct produsul: Maşini de tuns iarba pentru suprafeţe medii si mari de gazon

RM 650 VE

Mașină de tuns iarba cu autopropulsie Vario și pornire electrică

Generalităţi

Mașina de tuns iarba STIHL RM 650 VE combină tehnologiile moderne într-un singur model, care începe să funcționeze imediat prin apăsarea unui buton, datorită funcției de pornire electrică. Cu autopropulsia sa Vario, puteți adapta, de asemenea, viteza de deplasare la terenul și iarba care trebuie tăiată. Viteza motorului puternic rămâne stabilă chiar și atunci când viteza de propulsie se modifică. STIHL RM 650 VE are o lățime de tăiere de 48 cm și este, prin urmare, ideală pentru îngrijirea gazonului de mari dimensiuni. Datorită cuţitului versatil, puteți alege în orice moment dacă doriți să colectați iarba în coşul de colectare a ierbii cu deschidere rabatabilă sau să folosiți mașina pentru mulcire. Înălțimea de tăiere a cuţitului poate fi reglată în trepte la înălțimea dorită între 25 și 85 cm. Ghidonul mono confort practic al mașinii de tuns iarba poate fi adaptat rapid și simplu la înălțimea de lucru. Ghidonul pliabil facilitează atât îndepărtarea coşului colector pentru iarbă de 70 de litri pentru golire, cât și depozitarea cu economie de spațiu a mașinii de tuns iarba atunci când lucrările sunt finalizate.

Versiuni



De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Date tehnice

Date tehnice

Date tehnice Value
Lăţime de tăiere cm 48
Suprafeţe de gazon m² up to 2.000
Coş colector de iarbă l 70
Greutate kg 43
Nivel de putere acustică garantat LWAd [dB(A)] dB(A) 96
Factor de incertitudine KpA [dB(A)] dB(A) 2
Înălţime de tăiere mm 25-85

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Lucrari

Manuale de utilizare şi documentaţie cu informaţii de siguranţă

Languages Date Link
manual icon International 11.05.2021