Alege direct produsul: Maşini de tuns iarba pentru suprafeţe medii si mari de gazon

RM 650 V

Mașină de tuns iarba pe benzină cu autopropulsie Vario

Generalităţi

Cu mașina de tuns iarba STIHL RM 650 V, puteți finaliza activitatea de grădinărit eficient și cu ușurință. Cu o lățime de tăiere de 48 cm, este ideală pentru gazon de mari dimensiuni și se transformă într-o mașină de mulcit practică fără a schimba cuţitul, folosind cuţitul multi și cheia de mulcire furnizată. Aici, resturile de iarbă sunt mărunțite fin și distribuite uniform pe gazon ca îngrășământ. Autopropulsia Vario a mașinii permite adaptarea la obiceiurile personale de tuns și la condițiile gazonului. Viteza de tuns poate fi controlată într-o manieră infinit variabilă, iar viteza puternicului motor Kohler rămâne stabilă chiar și atunci când viteza de propulsie se modifică. Alte caracteristici includ o reglare centrală a înălțimii de tăiere cu șapte setări, precum și un ghidon ergonomic, reglabil în înălțime, mono confort, care facilitează golirea coşului colector de iarbă de 70 de litri cu deschidere rabatabilă. RM 650 V garantează confort maxim, fie în timpul tunderii convenționale, fie la mulcire.

VersiuniDe la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Date tehnice

RM 650 V

Date tehnice

Date tehnice Value
Lăţime de tăiere cm 48
Suprafeţe de gazon m² up to 2.000
Înălţime de tăiere mm 25-85
Factor de incertitudine KpA [dB(A)] dB(A) 2
Coş colector de iarbă l 70
Greutate kg 46
Nivel de putere acustică garantat LWAd [dB(A)] dB(A) 96

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Lucrari

Manuale de utilizare şi documentaţie cu informaţii de siguranţă

Languages Date Link
manual icon International 25.01.2023