RECHEMARE ÎN SERVICE

STIHL recheamă în service un număr limitat de motodebitatoare cu disc STIHL TS 410 şi STIHL TS 420 Waiblingen, 01-Iun-21

RECHEMARE ÎN SERVICE
Motodebitator cu disc STIHL TS 410 / STIHL TS 420

 

STIHL a descoperit că un număr limitat de motodebitatoare cu disc, modelele TS 410 și TS 420 din intervalul de numere seriale menționat mai jos au fost asamblate cu conexiunea dintre volantă și arborele cotit supratensionată. Strângerea excesivă a acestei conexiuni poate deteriora volanta, ceea ce ar putea cauza defectarea și ruperea acesteia în timp ce motorul este în funcțiune.

O defecțiune în timpul funcționării utilajului ar reprezenta un pericol asemănător unui proiectil pentru utilizator sau pentru o persoană aflată în apropiere. O volantă deteriorată nu se poate identifica la o inspecție vizuală.

Intervalul de numere de serie afectat: 189442634 - 190001700

Dacă dețineți un motodebitator TS 410 sau TS 420 în intervalul de numere seriale menţionat mai sus, vă rugăm să încetați imediat utilizarea utilajului!

Vă rugăm să contactați distribuitorul STIHL local pentru înlocuirea volantei. Această reparație este gratuită pentru dumneavoastră.

Apelăm la înţelegerea dumneavoastră pentru această măsură de precauție. Vă rugăm să luați această acţiune în interesul propriei dumneavoastră siguranțe. 

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să contactați distribuitorul STIHL local.

Găsiți distribuitorul STIHL local aici.