20.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Suprafața gazonuluipînă la 6000 m²
Lățime de tăiere95 cm
Înălțime de secționare30 - 100 mm
Volum coș de captare a ierbii250 l
Capacitate rezervor9 l

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Tractoraş de tuns iarba RT 5097: Îngrijirea eficientă a gazonului pentru grădini mari și parcuri

Tractoraşul de tuns iarba STIHL RT 5097 este un utilaj fiabil și confortabil pentru întreținerea eficientă a peluzelor mari, atât de către utilizatorii privați, cât și pentru întreținerea profesională a grădinilor și spaţiilor verzi. Cu această tractoraş de tuns iarba vă puteți ocupa rapid și eficient de peluzele mari. Reglarea centrală a înălțimii de tăiere înseamnă că puteți regla înălțimea de tăiere la mai multe niveluri, între 30 mm și 100 mm. Cuplajul electromagnetic al cuțitelor (EBC) vă permite să porniți sau să opriți în mod convenabil cuțitele de pe unitatea de tuns iarba, în funcție de necesități, cu ajutorul selectorului de pe volan. Iarba este direcționată în mod eficient către cuțite de către sistemul de ghidare a ierbii al tractorului de gazon STIHL RT 5097. Coșul de colectare a ierbii de 250 de litri vă permite să tundeți pentru o perioadă lungă de timp fără întrerupere, iar mânerul vă permite să îl goliți cu un efort minim, de pe scaun. Alternativ, kitul de mulcire STIHL, care poate fi montat ulterior, vă oferă opțiunea de a mulci gazonul. Acest lucru înseamnă că resturile tăiate servesc drept îngrășământ pentru gazon. Scaunul cu arc și reglabil al tractoraşului de tuns iarba RT 5097 poate fi ajustat individual la înălțimea dumneavoastră, fără a fi nevoie de unelte. Direcția de deplasare (înainte sau înapoi) poate fi selectată cu ajutorul selectorului de pe volan, iar viteza poate fi reglată fără trepte cu ajutorul pedalei de accelerație. Anvelopele pentru gazon asigură o tracțiune suficientă, iar marginile lor rotunjite protejează gazonul. Dacă doriți să transportați ceva prin grădină cu ajutorul unei remorci, puteți transforma tractoraşul de tuns iarba într-un transportor cu ajutorul suportului de remorcare.

sfaturi utile