1.968,30 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Tensiune nominală36 V
Greutate4,2 kg
Forță de suflare8 N 1)
Viteza maximă a aerului56 m/s
Viteza maximă a aerului61 m/s

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Aspirator cu tocător cu acumulator SHA 56 într-un set cu acumulator AK 20 și încărcător standard AL 101: silențios, rapid și eficient

Dacă aveți nevoie de un acumulator din sistemul STIHL AK și un încărcător pentru STIHL SHA 56, le puteți comanda direct într-un set. Acest set SHA 56 include un acumulator litiu-ion STIHL AK 20 și un încărcător STIHL AL 101 ca dotare standard. Cu  aspiratorul cu tocător cu acumulator STIHL SHA 56  aveți tot ce vă trebuie pentru a  curăța frunzele de pe suprafețe mai mici, fie că efectuați lucrări casnice sau profesionale, și pentru a le elimina sau reutiliza ulterior. Cu o funcționare silențioasă datorită motorului său electric și a acumulatorului litiu-ion, acest aspirator cu tocător cu acumulator este perfect pentru lucrări de curățenie chiar și în zone sensibile la zgomot. Mai mult, puteți converti STIHL SHA 56 din modul aspirator în modul suflantă în doar câțiva pași simpli, după cum este necesar, fără a utiliza unelte. Datorită controlului variabil al vitezei puteți regla continuu puterea de aspirare și de suflare  pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră specifice. În ambele moduri de funcționare,  mânerul rotativ  al aspiratorului de frunze, cu acumulator, SHA 56 promovează o postură de lucru ergonomică cu o funcționare confortabilă. În timpul procesului de mărunțire, tăietorul metalic în formă de stea mărunțește eficient resturile tăiate, în special frunzele și resturile de gard viu. Materialul mărunțit este apoi transportat direct în sacul de colectare de 40 de litri al utilajului STIHL SHA 56. Sacul de colectare este atârnat direct pe tocător, astfel încât nu trebuie să îl cărați pe umăr. Atașabil în doar câțiva pași simpli, acesta oferă mult spațiu pentru picioare datorită formei sale asimetrice. Fermoarul foarte lung face să fie ușor de golit materialul mărunțit.  Diametrul foarte larg al deschiderii tubului suflantei permite accesul ușor pentru o curățare simplă. Alunecă fără efort peste suprafețe dure cu ajutorul tubului de suflare conic. STIHL SHA 56, disponibil într-un set cu un acumulator AK 20 și un încărcător standard AL 101, este echipat cu un tub de suflare cu lungime reglabilă în două trepte, astfel încât îl puteți regla la înălțimea dumneavoastră. Accesoriile opționale, cum ar fi o duză plată curbată, oferă opțiuni pentru o utilizare mai eficientă a STIHL SHA 56 atunci când suflați material pe suprafețe mai mari. Prezentarea noastră generală a duratei de viață a acumulatorului STIHL și a timpilor de încărcare arată cât timp puteți folosi aspiratorul cu tocător cdu acumulator STIHL SHA 56 și cât timp durează încărcarea acumulatorului.
SHA 56

sfaturi utile