2.149,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Cilindree27 cm³
Greutate5,8 kg
Forță de suflare15 N 1)
Forță de suflare15 N
Viteza maximă a aerului76 m/s

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Aspirator cu tocător pe benzină SH 86: Tocarea puternică a resturilor pentru suprafețe mari

Aspiratorul cu tocător pe benzină STIHL SH 86 este proiectat pentru aplicații versatile de aspirare şi tocare și este ideal pentru perioade lungi de utilizare pe suprafețe mari. Atât utilizatorii particulari, cât și profesioniștii se pot bucura de un sprijin puternic din partea acestui aspirator de frunze pe benzină eficient, care oferă atât un mod de aspirare, cât și unul de suflare. Unealta este dotată cu un motor STIHL 2-MIX, care oferă, de asemenea, un nivel ridicat de confort de lucru și operare. Acesta începe de îndată ce porniți motorul aspiratorului STIHL SH 86. Funcția STIHL ElastoStart utilizează un element de amortizare integrat pentru a preveni formarea unor vârfuri de tensiune bruște la pornire. Pompa de combustibil manuală a aspiratorului de frunze ajută, de asemenea, la economisirea energiei în timp ce lucrați. Datorită reglajului continuu al turației, aveți întotdeauna exact puterea de care aspiratorul de frunze STIHL SH 86 are nevoie pentru a duce la bun sfârșit activitatea de care aveți nevoie. Maneta de accelerație cu variație continuă poate fi blocată cu ajutorul butonului de oprire. De asemenea, acest utilaj oferă o operare ergonomică cu o singură mână, cu o zonă de prindere moale. În timp ce lucrați în straturile de grădină sau în colțuri unde frunzele sunt greu de îndepărtat prin suflare, tocătorul cu aspirare STIHL SH 86 vă permite să aspirați eficient și să tocați direct materia vegetală. Tocătorul în formă de stea, fabricat din oțel de înaltă calitate, asigură mărunțirea în bucăți mici a resturilor tăiate. Acestea sunt trimise direct în sacul de colectare de 45 l al aspiratorului de frunze pe benzină SH 86. Pentru aplicații deosebit de prăfuite, puteți, de asemenea, să montați ulterior sacul de colectare cu reducere a prafului pentru SH 56 și SH 86, care are, de asemenea, o capacitate de 45 l. Pentru utilizarea în modul suflantă, unealta este echipată standard cu o duză plată și o duză rotundă. De asemenea, este disponibilă o duză plată curbată. Datorită acestor caracteristici ale aspiratorului de frunze STIHL SH 86, puteți utiliza funcția de suflare pentru a îndepărta cantități mai mari de frunze în mod convenabil și eficient pe perioade mai lungi de utilizare. Setul opțional de curățare a jgheaburilor STIHL poate fi utilizat cu un tub de suflare de 3 m lungime pentru a îndepărta murdăria și frunzele din jgheaburi. Atunci când folosiți utilajul în modul aspirator sau tocător, sistemul STIHL anti-vibrații vă protejează mușchii și articulațiile.

sfaturi utile