1.799,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Cilindree27 cm³
Greutate5,4 kg
Forță de suflare13 N 1)
Viteza maximă a aerului71 m/s
Debit de aer700 m³/h

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Aspirator cu tocător pe benzină SH 56: un utilaj multifuncțional pentru toate tipurile de lucrări de tocare și suflare

Aspiratorul cu tocător pe benzină STIHL SH 56 este un utilaj universal pentru toate tipurile de lucrări de aspirare şi tocare în uz casnic sau profesional. Este potrivit pentru suprafețe de dimensiuni medii, chiar și atunci când există un volum mare de frunze. Motorul STIHL 2-MIX oferă un grad ridicat de flexibilitate și este mai ușor de pornit datorită pompei manuale de combustibil. Reglajul continuu al turaţiei vă asigură că aveți întotdeauna exact puterea potrivită pentru a îndepărta cu încredere frunzele și resturile de vegetaţie. Aspiratorul/suflanta de frunze, pe benzină este prevăzută cu un control ergonomic cu o singură mână pentru a vă economisi energia în timpul utilizării îndelungate, chiar și pe parcele de teren mai mari. Tocătorul în formă de stea, din oțel de înaltă calitate toacă fin materialele și este potrivit și pentru iarba și gardurile vii. Materialul mărunțit este transportat direct în sacul de colectare de 45 de litri al STIHL SH 56. Sacul de colectare pentru SH 56 și SH 86 este disponibil și cu un volum de 45 de litri pentru lucrări foarte grele. Aspiratorul de frunze pe benzină STIHL SH 56 poate fi folosit ca aspirator cu tocător sau suflantă și este echipat cu o duză rotundă ca standard. Pentru o eficiență și mai mare, puteți echipa ulterior suflanta de frunze cu o duză plată, curbată. Setul de curățare jgheaburi de la STIHL este, de asemenea, disponibil ca opțiune pentru îndepărtarea eficientă a murdăriei și a frunzelor din jgheaburi.

sfaturi utile