899,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Tensiune nominală36 V
Greutate2,3 kg
Forță de suflare15 N 1)
Viteza maximă a aerului69 m/s
Debit de aer780 m³/h 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

BGA 60 suflantă cu acumulator: Puternică, cu reglare ușoară a lungimii tubului suflantei

Pentru utilizatorii casnici ambițioși suflanta de frunze, cu acumulator BGA 60 de la STIHL este unealta perfectă pentru  curățarea frunzelor, a ierbii, a hârtiei și a altor materiale care se pot sufla de pe drumuri, alei, parcări și alte suprafețe uscate. Suflanta cu acumulator STIHL BGA 60 are  performanțe de curățare foarte ridicate , pe care le puteți folosi cu  control optim datorită puterii variabile de suflare . În ciuda  puterii ridicate a motorului eficient EC , această suflantă funcționează atât de silențios încât  nu este nevoie să purtați căști de protecție pentru urechi . Acest lucru vă permite să  lucrați și în zonele rezidențiale și în zonele sensibile la zgomot. Suflanta de frunze STIHL BGA 60 cu acumulator poate fi operată folosind orice acumulator de la sistemul STIHL AK. Vă recomandăm să folosiți acumulatorul STIHL AK 30 pentru munca dvs. Această suflantă de frunze are un  tub de suflare reglabil în lungime  cu un  inel de metal pe duza sa rotundă. Puteți să verificați cât timp puteți lucra cu STIHL BGA 60 și cât durează încărcarea acumulatorului folosit, în prezentarea noastră generală a duratei de viață și timpilor de încărcare a acumulatorului STIHL.

sfaturi utile