819,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Presiunea de lucru100 bar
Presiune maximă130 bar 1)
Debit de apă minim350 l/h
Debit de apă maxim440 l/h
Temperatura maximă de admisie a apei40 °C

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Spălător cu înaltă presiune RE 90: Putere compactă pentru zonele rezidențiale

Spălătorul cu înaltă presiune STIHL RE 90 este un  utilaj ușor și convenabil pentru curățenia din casă și grădină. Cu acest spălător cu înaltă presiune puteți curăța eficient terasele, scările și mobilierul de grădină din locuința dvs. Pompa robustă de înaltă presiune cu cap de pompă din aluminiu generează o presiune  maximă de 130bar. Cuplele cu eliberare rapidă  de pe pistolul de înaltă presiune și de pe utilaj permit conectarea rapidă și ușoară a furtunului de înaltă presiune de  6m. Având la dispoziție 2 duze standard, puteți adapta jetul de apă la operaţiunea de curățare respectivă. Duza reglabilă cu  jet evantai a utilajului STIHL RE 90 poate fi utilizată pentru  curățarea eficientă a diferitelor suprafețe. Pe de altă parte, duza  rotativă creează un jet punctiform puternic pentru murdăria întărită de pe suprafețele dure. Pentru murdăria rezistentă puteți conecta ușor și  setul de pulverizare pentru agent de curățare  furnizat împreună cu lancea de pulverizare. Două cârlige de cablu  sunt folosite pentru a  înfășura ușor cablul  direct pe spălătorul cu înaltă presiune STIHL RE 90. De asemenea, puteți depozita pistolul de înaltă presiune, lancea de pulverizare și setul de pulverizare a agentului de curățare direct pe STIHL RE 90 în suporturile prevăzute.  Poziția de staţionare este utilizată pentru a depozita lancea de înaltă presiune de pe spălătorul cu înaltă presiune RE 90 în timpul unei pauze de lucru sau la sfârșitul operațiunii. Accesoriile standard pot fi depozitate direct pe utilaj și sunt disponibile și cârlige separate pentru cablu și furtunul de înaltă presiune. Cu ajutorul accesoriilor opționale, cum ar fi setul de curățare a vehiculului, puteți curăța și vehiculul dumneavoastră.

sfaturi utile