6.799,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Presiunea de lucru160 bar
Presiune maximă200 bar
Debit de apă minim700 l/h
Debit de apă maxim760 l/h
Temperatura maximă de admisie a apei60 °C

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Spălător cu înaltă presiune RE 282 PLUS: utilajul profesionist pentru suprafețe foarte murdare

Spălătorul cu înaltă presiune STIHL RE 282 PLUS, cu o presiune maximă de 200 bar, este potrivit pentru agricultură, silvicultură și industria construcțiilor, curățând eficient chiar și în condiții extreme. Motorul silențios, cu turație redusă și pompa robustă din alamă asigură o durată de viață lungă atât pentru motor, cât și pentru unitatea de pompare. Este necesară o conexiune de înaltă tensiune pentru a opera STIHL RE 282 PLUS. Puteți utiliza manometrul pentru a regla convenabil STIHL RE 282 PLUS pentru a se adapta la orice situație de lucru, deoarece puteți seta atât presiunea de lucru, cât și volumul de apă direct pe utilaj. Pentru murdăria foarte întărită, puteți adăuga un agent de curățare în jetul de pulverizare. Acesta poate fi alimentat din rezervorul de detergent, transparent, integrat sau dintr-un recipient extern și poate fi reglat individual prin intermediul sistemului de măsurare a detergentului. Pulverizatorul profesional de pe acest model facilitează, de asemenea, utilizarea pentru perioade mai lungi, deoarece forțele de recul ale jetului de apă sunt reduse. Cupla rapidă antirăsucire permite conectarea rapidă a furtunului de înaltă presiune și asigură faptul că furtunul de înaltă presiune de 15 m, armat cu oțel, nu se îndoaie în timpul utilizării. O a doua lance de pulverizare cu duză rotativă montată în prealabil permite o schimbare rapidă între duza cu jet evantai pentru suprafețe mai sensibile și duza rotativă puternică pentru murdăria rezistentă, de exemplu, la curățarea pavajului. Ambele lănci de pulverizare furnizate cu RE 282 PLUS pot fi depozitate în cele două suporturi pentru lănci de pulverizare de pe aparat atunci când ați terminat curățarea. Tamburul de furtun cu dispozitiv de înfășurare facilitează manipularea și depozitarea furtunului de înaltă presiune. STIHL RE 282 PLUS este echipat cu un mâner de transport și roți mari cu spițe pentru un transport ușor, chiar și pe teren accidentat. Oferim o gamă de accesorii opționale STIHL pentru spălătoarele cu înaltă presiune, de exemplu o perie de spălat rotativă, care poate fi utilizată pentru diverse operaţiuni de curățare.
RE 282 PLUS

sfaturi utile