5.119,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Puterea consumată3000 W
Frecvență50 Hz

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Spălător cu înaltă presiune RE 232: Utilajul profesional pentru utilizare prelungită

Spălătorul cu înaltă presiune STIHL RE 232 este un utilaj profesional care are o presiune maximă de 200 de bari și permite municipalităților, agricultorilor și companiilor forestiere să abordeze eficient diverse operaţiuni de curățare în aer liber, cum ar fi curățarea pereților sau a fațadelor. STIHL RE 232 dispune de o pompă de înaltă presiune durabilă, cu cap de pompă din alamă și pistoane ceramice. Un manometru pentru reglarea presiunii și a cantității de apă vă permite să verificați atât presiunea, cât și cantitatea de apă în timp ce lucrați, în timp ce cupla rapidă antirăsucire permite conectarea rapidă a pistolului de stropit la lancea de stropit rotativă și împiedică îndoirea furtunului de înaltă presiune de 10 m, armat cu oțel, în timp ce curățați cu STIHL RE 232. Spălătorul cu înaltă presiune profesional, ergonomic, susține munca fără efort pe perioade mai lungi de utilizare prin reducerea forțelor de recul ale jetului de apă. Duza cu jet în evantai cu presiune reglabilă, furnizată standard, înseamnă că acest model este potrivit și pentru curățarea suprafețelor mai sensibile. Funcția de admisie și dozare a agentului de curățare extern vă permite să adăugați detergent dintr-un recipient extern în jetul de pulverizare, reglând în același timp cantitatea prin intermediul sistemului de măsurare a detergentului. O a doua lance de stropit STIHL opțională cu duză rotativă este disponibilă dacă doriți să utilizați STIHL RE 232 pentru a aborda suprafeţtele cu murdărie foarte întărită. Poziția de staţionare face posibilă montarea lancei de stropit pe spălătorul cu înaltă presiune STIHL RE 232 în timpul pauzelor. Atunci când lucrați pe teren accidentat, roțile mari cu spițe asigură un transport ușor, în timp ce mânerul de transport facilitează ridicarea STIHL RE 232.
RE 232

sfaturi utile