3.849,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Presiunea de lucru150 bar
Presiune maximă180 bar 1)
Debit de apă minim570 l/h
Debit de apă maxim640-648 l/h
Temperatura maximă de admisie a apei60 °C

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Spălător cu înaltă presiune RE 170 PLUS: Pentru o curățare puternică cu un nivel de confort Plus

Spălătorul cu înaltă presiune STIHL RE 170 PLUS este ideal pentru proprietarii de locuințe pretențioși care doresc să curețe zonele exterioare, de exemplu o terasă. Utilizatorii comerciali pot folosi STIHL RE 170 PLUS pentru  curățarea eficientă a atelierelor, halelor și utilajelor. Pompa de înaltă presiune cu cap de pompare din alamă și piston ceramic generează o presiune maximă de 180bar. Furtunul de înaltă presiune de 12 m, armat cu oțel,  vă oferă  o rază de acțiune  pentru operaţiunile dvs. de curățare. Furtunul este ușor de conectat la STIHL RE 170 PLUS prin intermediul unei cuple cu eliberare rapidă. Cupla  anti-răsucire  de pe pistolul de înaltă presiune împiedică furtunul să se răsucească în timpul curățării. Spălătorul cu înaltă presiune RE 170 PLUS de la STIHL este dotat standard cu 2 duze. Duza  rotativă  vă permite să îndepărtați  murdăria persistentă de pe suprafețe cu jetul său puternic punctiform. Duza cu jet evantai, reglabilă, este potrivită pentru  suprafețe mai sensibile. Cele 2 duze standard pot fi schimbate rapid și ușor pe lancea de pulverizare rotativă. De asemenea, puteți adăuga detergent în jetul de apă prin intermediul rezervorului de detergent transparent, datorită  sistemului de dozare a detergentului.  Presiunea de lucru și volumul de apă pot fi, de asemenea, reglate în funcție de operaţiunile dvs. de curățare cu ajutorul controlului de presiune și volum de pe STIHL RE 170 PLUS. Datorită unui manometru integrat, puteți  supraveghea în permanență presiunea setată. Pentru un transport convenabil al spălătorului cu înaltă presiune, STIHL RE 170 PLUS este echipat cu un  mâner telescopic,  un mâner de transport  și un  șasiu integrat. Cablul de alimentare poate fi înfășurat pe cârligele de cablu, iar duzele pot fi depozitate în siguranță în compartimentul de depozitare  integrat. Pentru manipularea și depozitarea ușoară a furtunului de înaltă presiune, un tambur de furtun cu ghidaj este, de asemenea, integrat pe RE 170 PLUS. Cu ajutorul accesoriilor opționale puteți adapta STIHL RE 170 PLUS pentru alte operaţiuni de curățare specifice.
RE 170 PLUS

sfaturi utile