3.299,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Presiunea de lucru140 bar
Presiune maximă180 bar 1)
Debit de apă minim540 l/h
Debit de apă maxim612 l/h
Temperatura maximă de admisie a apei60 °C

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Spălător cu înaltă presiune puternic și durabil de 140 bari, cu caracteristici extinse. Pompă de înaltă presiune fabricată din alamă, control al presiunii/debitului cu ajutorul unui manometru, rezervor integrat cu control al dozării agentului de curățare, duză cu jet în evantai, reglabilă, duză rotativă fabricată din ceramică rezistentă la uzură, cuplaj antirăsucire cu eliberare rapidă pe lance, compartiment de depozitare pentru duză, furtun de înaltă presiune de 9 m armat cu oțel.
RE 150

sfaturi utile