2.299,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Presiunea de lucru135 bar
Presiune maximă170 bar 1)
Debit de apă minim420 l/h
Debit de apă maxim500 l/h
Temperatura maximă de admisie a apei40 °C

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Spălător cu înaltă presiune RE 130 PLUS: puternic împotriva murdăriei în zonele exterioare casnice

Cu spălătorul cu înaltă presiune STIHL RE 130 PLUS, ca utilizator casnic, puteți obține  rezultate puternice de curățare  atunci când vă curățați  terasa, scările sau mobilierul de grădină. Motorul cu inducție de lungă durată și pompa de înaltă presiune din aluminiu generează  o presiune maximă de 170 bar  pentru o curățare eficientă. RE 130 PLUS de la STIHL dispune de o lance de stropit lungă, care vă permite să lucrați  confortabil  inclusiv în poziție verticală, și de un furtun de înaltă presiune de  9 m, întărit cu oțel.  Cupla  anti-răsucire de pe pistolul de înaltă presiune cu SoftGrip împiedică  furtunul să se răsucească în timpul utilizării. Grație poziției de staţionare, puteți depozita lancea de înaltă presiune direct pe STIHL RE 130 PLUS în timpul pauzelor. Compartimentul lateral rabatabil de stocare vă permite să  depozitaţi în siguranță duzele și cablul de alimentare. Spălătorul cu înaltă presiune STIHL RE 130 PLUS este  convenabil pentru transport  datorită mânerului telescopic din aluminiu, a unui mâner de transport și a roților de transport integrate. Datorită  tamburului de furtun integrat, furtunul de înaltă presiune poate fi depozitat pe aparat pentru a economisi  spațiu. Cu ajutorul accesoriilor opționale, puteți folosi spălătorul cu înaltă presiune STIHL RE 130 PLUS pentru o gamă largă de operaţiuni de curățare.
RE 130 PLUS

sfaturi utile