1.699,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Presiunea de lucru125 bar
Presiune maximă160 bar 1)
Debit de apă minim400 l/h
Debit de apă maxim480 l/h
Temperatura maximă de admisie a apei40 °C

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Spălător cu înaltă presiune RE 120: curățare puternică chiar și pentru murdăria rezistentă

Ca utilizator casnic, puteți folosi spălătorul cu înaltă presiune STIHL RE 120 pentru a curăța scările murdare, terasele și mobilierul de grădină, de exemplu. Un motor cu inducție, durabil, și o pompă de înaltă presiune, din aluminiu, robustă generează  o presiune maximă de 160 bar. Lancea de pulverizare extra-lungă vă permite  să lucrați confortabil în poziție verticală. Furtunul de înaltă presiune de 8m vă oferă, de asemenea,  o rază de acțiune bună. Cuplajul anti-răsucire  de pe pistolul de înaltă presiune, confortabil, previne răsucirea furtunului în timpul utilizării. Spălătorul cu înaltă presiune STIHL RE 120 are  două duze standard  pentru diferite operaţiuni de curățare. Duza  rotativă  vă va oferi un jet  puternic.  Pentru suprafețe mai sensibile, puteți folosi duza cu jet în evantai  reglabilă.  Schimbarea duzelor de pe  lancea de pulverizare  este rapidă și ușoară. Pentru murdăria dură, puteți, de asemenea, să atașați setul standard de  pulverizare a agentului de curățare  pentru a  adăuga agent de curățare la jetul de apă. Duzele și cablul de alimentare pot fi depozitate direct pe aparatul de spălat cu presiune STIHL RE 120 într-un  compartiment de depozitare  lateral, rabatabil. Mânerul telescopic  din aluminiu, un  mâner de transport suplimentar și roțile de transport integrate  fac ca spălătorul cu înaltă presiune STIHL RE 120 să fie ușor de transportat. Cu ajutorul accesoriilor opționale, cum ar fi o perie rotativă de spălare,  puteți utiliza STIHL RE 120 pentru diverse operaţiuni de curățare.
RE 120

sfaturi utile