1.399,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Presiunea de lucru110 bar
Presiune maximă150 bar 1)
Debit de apă minim380 l/h
Debit de apă maxim430 l/h
Temperatura maximă de admisie a apei40 °C

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Spălător cu înaltă presiune RE 110: Pentru curățarea eficientă în afara casei

Spălătorul cu înaltă presiune STIHL RE 110 este o alegere bună pentru utilizatorii casnici atunci când se curăță mobilierul de grădină, treptele sau terasele. Furtunul de înaltă presiune de  7 m oferă  o rază de acțiune confortabilă. Presiunea  maximă de 150 bar  este generată de un motor cu inducție, durabil și de pompa de înaltă presiune robustă din aluminiu. Cuplul anti-răsucire de pe pistolul de înaltă presiune asigură faptul că furtunul de înaltă presiune nu se răsucește  în timpul curățării. Puteți folosi două duze standard pe spălătorul cu înaltă presiune STIHL RE 110. Duza rotativă generează un jet puternic. Pentru suprafețe mai sensibile puteți utiliza duza reglabilă cu jet de evantai. Lancea de pulverizare rotativă și furtunul de înaltă presiune pot fi conectate rapid și ușor la STIHL RE 110 prin intermediul unei cuple cu eliberare rapidă. Pentru murdăria întărită, puteți atașa setul de pulverizare a agentului de curățare furnizat la lancea de pulverizare și adăuga agentul de curățare  direct la  jetul de apă. Poziția de staţionare a STIHL RE 110 PLUS permite ca lancea de înaltă presiune să fie depozitată la îndemână în timpul pauzelor de lucru. Compartimentul lateral rabatabil de stocare cu depozitare integrată a duzelor și a cablului de alimentare vă permite să depozitaţi în siguranță duzele și cablul de alimentare direct pe spălătorul sub presiune STIHL RE 110. Mânerul telescopic din aluminiu, un mâner de transport și roțile de transport integrate permit ca STIHL RE 110 să fie  transportat confortabil. Cu ajutorul accesoriilor opționale de spălare sub presiune, cum ar fi un set de curățare a vehiculelor STIHL, puteți utiliza STIHL RE 110 pentru o gamă largă de operaţiuni de curățare.
RE 110

sfaturi utile