999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lățimea de lucru34 cm
Adâncimea de lucru15 mm
Putere nominală1500 W
Turație nominală unealtă de lucru4100 rot/min
Greutate16 kg

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Scarificator electric RLE 240: o mașină de aerisire a gazonului ușoară, pentru peluzele mai mici

Cântărind doar 16 kg, scarificatorul electric STIHL RLE 240 este un utilaj ușor din gama de scarificatoare electrice pentru gazon STIHL și o alegere bună pentru gazonul de dimensiuni mai mici. Cu unitatea sa eficientă de scarificare, utilajul robust și compact STIHL RLE 240 ajută proprietarii de grădini private să aerisească și să rărească gazonul lor. Puteți înlocui unitatea de scarificare cu o rolă cu gheare, folosind unelte standard: acest accesoriu îndepărtează mușchiul și vegetaţia uscată din gazon, fără a tăia gazonul. Scarificarea este o parte importantă a îngrijirii regulate a gazonului și asigură o mai bună pătrundere a apei, aerului și nutrienților în sol. Un gazon care, în ciuda unei fertilizări suficiente, dezvoltă în mod regulat paie și este mai puternic afectat de buruieni sau mușchi poate fi un indicator al unui sol foarte argilos sau foarte dens. În aceste cazuri, vă recomandăm să răriți gazonul în mod regulat. Acest lucru slăbește structura solului și previne îmbibarea cu apă. Deoarece este echipat cu un motor electric, aeratorul de gazon electric STIHL RLE 240 este silențios, fără emisii și ecologic. Roțile cu rulare lină ale scarificatorului electric STIHL RLE 240 au benzi de rulare special concepute pentru tracțiune și stabilitate direcțională, asigurând o bună aderență la drum, pe lângă manevrabilitatea ușoară. Scarificatorul de gazon STIHL RLE 240 este ușor de ridicat, înclinat, încărcat și depozitat în mod compact cu ajutorul mânerului de transport de pe carcasa din polimer. Înainte de a ridica sau de a depozita utilajul, asigurați-vă că motorul este oprit și că a fost scoasă cheia de siguranță. În același timp, mânerul protejează carcasa aeratorului electric de gazon RLE 240 atunci când intră în contact cu obstacolele de pe gazon.

sfaturi utile