3.199,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Suprafața gazonuluipînă la 2000 m²
Lățimea de lucru38 cm
Adâncimea de lucru25 mm
Tip motorSerie HD675 OHV SC
Cilindree149 cm³

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Scarificator pe benzină RL 540: un utilaj de mare putere pentru peluzele mai mari

O bună îngrijire a gazonului include aerarea regulată a rădăcinilor ierbii pentru o mai bună alimentare cu oxigen. Cu scarificatorul pe benzină STIHL RL 540, grădinarii casnici vor fi perfect echipați pentru a-și întreține gazonul, pentru a fi mai des și mai rezistent. Datorită motorului său puternic, STIHL RL 540 îndepărtează mușchiul și vegetaţia uscată din gazon în mod fiabil și rapid atunci când scarifică, chiar și pe peluze mai mari de până la 2.000 m. Datorită sistemului său de pornire ușoară, motorul poate fi pornit cu un efort minim. Lamele fixe robuste cu muchii ascuțite sapă cu încredere în gazon. Adâncimea de lucru a celor șapte lame duble poate fi reglată cu ajutorul unei manete. Carcasa robustă din polimer a scarificatorului pe benzină STIHL RL 540 combină un design ușor cu rezistența la căldură și radiații UV. Datorită roților cu rulare lină, cu benzi de rulare care asigură tracțiune și stabilitate direcțională, scarificatorul pe benzină manevrabil, cu o lățime de lucru de 38 cm, este întotdeauna stabil pe sol. Scarificatorul STIHL RL 540 este ușor de transportat datorită mânerului de transport integrat în carcasă. În plus, bara pliabilă permite depozitarea compactă a scarificatorului. Înainte de a ridica sau de a depozita utilajul, asigurați-vă că motorul este oprit.

sfaturi utile